XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo iyi de zeytin pek tarzim drgil
zeytine laf ettirmem
zeytin bitanedir başkadır o sofranın asil esmer güzelidir o
Ben sevmem ya
"Ben senin devamın olmak istiyorum"...
Canı Sıkılanlar
|
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo iyi de zeytin pek tarzim drgil Ben sevmem ya "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gönül ne kahve ister ne kahvehane,gönül bir dost ister kahve bahane.... Gündüz kebap sabah su böreği,,yarasın valla,, acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo iyi de zeytin pek tarzim drgil ben severim hemde çok sevgilim gibi bişey history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gönül ne kahve ister ne kahvehane,gönül bir dost ister kahve bahane.... hazır mide eritiyorken sıkıntı yok history yakında nasıl olsa kilo yapar diye hepsinden uzak durmaya başlarım XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo iyi de zeytin pek tarzim drgil "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse zeytinle olan aşkımı öğrendiniz aramızda kalsın amaXESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo iyi de zeytin pek tarzim drgil
Valla yapcam ama yarin uzak diyarlardan bir kafile misafir gelecek
Yani isim baya cok Birkac gun olmayacagim burada "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|