XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo iyi de zeytin pek tarzim drgil
zeytine laf ettirmem
zeytin bitanedir başkadır o sofranın asil esmer güzelidir o
Ben sevmem ya
![Sleepy Sleepy](https://duygusuz.com/images/smilies/sleepy.png)
"Ben senin devamın olmak istiyorum"...
Canı Sıkılanlar
|
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo iyi de zeytin pek tarzim drgil Ben sevmem ya ![]() "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gönül ne kahve ister ne kahvehane,gönül bir dost ister kahve bahane.... Gündüz kebap sabah su böreği,,yarasın valla,, acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo iyi de zeytin pek tarzim drgil ben severim ![]() ![]() history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gönül ne kahve ister ne kahvehane,gönül bir dost ister kahve bahane.... hazır mide eritiyorken sıkıntı yok history ![]() ![]() XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo iyi de zeytin pek tarzim drgil ![]() ![]() "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse zeytinle olan aşkımı öğrendiniz aramızda kalsın amaXESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo iyi de zeytin pek tarzim drgil ![]()
Valla yapcam ama yarin uzak diyarlardan bir kafile misafir gelecek
![]() Yani isim baya cok ![]() Birkac gun olmayacagim burada ![]() "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|