:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
history
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederim . Sorularıma sabırla cevap verdiğin için.

Rica ederim,sizi tatmin ettimi bilmiyorum,Bunu konu olarak foruma açsanız yanıtlar çok farklı olurmu..?

Foruma konu açmayı düşünmedim sadece senin düşünceni merak ettim.tatmin edip etmemesi mühim değil.

Çok özür diliyorum,merakımı da mazur görün ne olur.bir nedeni varmı,benim düşüncelerimi öğrenmenizin.
Ara
Xesar
Yok özel bir nedeni yok kişisel bir alışkanlık , olaylara farklı açılardan bakan insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ederim.
Ara
history
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok özel bir nedeni yok kişisel bir alışkanlık , olaylara farklı açılardan bakan insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ederim.

Hümanist bir yapım vardır ama,anlatmak istediğim,yaşanmışlıklarla,yaşadığın ortamın etkileşimleriyle bağlantılı,,hani bu birisi siyahı diğerinin beyazı sevmesi gibi.Birde insanların duymak istediklerini değil düşüncelerimi reel anlatmak gibi bir yapım var.Konu gerçekten çok zor kabul etmeliyim AŞK ben anlatmayayım dediğim bir konu...
Ara
Xesar
Ben genelde bodoslama aklıma geleni söylemeyi severim.
Sorduğum konu sadece fikir merak etmemden kaynaklanıyor. Farklı fikirler hissettiğimiz şeyleri değiştirmez.Ancak günümüzde insanlar kendi kardeşlerini bile sevemezken böyle duyguların aslında var olduğunu belirtmek isterim.Babam bize insanları farklı kimlikleriyle sevebilmeyi öğretti.Şahsen kendi adıma bahsettiğim kadar değer verdiğim kardeşlik Aşkı dediğimiz aşkla bağlı olduğum insan var.
Ara
Xesar
Herkesi sohbete davet ediyorum . Davetime icabet etmeyenleri divanda yargılayacam Big Grin
Ara
Xesar
Ne kadar tembelsiniz yav Big Grin
Ara
Leader
Geldik @xesar Smile

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sıla
He geldik bakalım ne var

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ara
Xesar