Kaldır ayağını tam üstüne bastın
Kaptanın kontenjanından girdim
Canı Sıkılanlar
|
Kaldır ayağını tam üstüne bastın
bu col olmus foruma baska turlu uye olamazdın zatne
ustelık kapanmısken gelıp acmanda cabası
aha gunaydının dıyo
pcko vallahı buyuyuncede eskısı gıbı sırnasılmıyor sana hanımıs benım pckom D:
Bu çöl biraz çabayla yeniden yeşerecek olmadı çayır olur o yüzden kalıcı olmanı bekliyorum Aslında o kısmı biraz karışık oldu son dakika piyangosu gibi bişey
Elıne saglık hacı ..
gırmesekte kapanmasını ıstemezdım ben sahsen (: kapanmasında dıyemem yanı :d Ama pckoyu bulamazdım bıdaaa PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydının bencegünaydın başqan Hayranlarınızı görüyorum yalnız bu arkadaş ben kalıcı değilim diyor lazımsın diyorum anlatamadım derdimi EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aha gunaydının dıyo işte geldim burdayım sersim hasretine dayanamadım XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydının bencegünaydın başqan topuğuna sıkarım gidemez bi yere değil mi sersim Âh be.
EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Elıne saglık hacı .. bu tarz ortamlar kolay yaratılmıyor.Her insan ilgi ve alaka ister her zaman bu böyle olmuştur. Ahh ah ihtiyarladık be tecrübeler tecrübeler vs vs . neyse bağlamayadım saçmalamak üzereyim PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aha gunaydının dıyo uykumu aldım gıreyım nete dedım demıyorsa hasretıne dayanamadım dıyor :d bu arada mert kardes .. Sansını zorlama ıstersen .. bugun msj yazmak ıcın bıle kac yıl bekledım ben |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|