Kaldır ayağını tam üstüne bastın 
Kaptanın kontenjanından girdim

Kaptanın kontenjanından girdim
|
Canı Sıkılanlar
|
|
Kaldır ayağını tam üstüne bastın
![]() Kaptanın kontenjanından girdim
bu col olmus foruma baska turlu uye olamazdın zatne
ustelık kapanmısken gelıp acmanda cabası
aha gunaydının dıyo
![]() pcko vallahı buyuyuncede eskısı gıbı sırnasılmıyor sana ![]() hanımıs benım pckom D:
Bu çöl biraz çabayla yeniden yeşerecek
olmadı çayır olur o yüzden kalıcı olmanı bekliyorum Aslında o kısmı biraz karışık oldu son dakika piyangosu gibi bişey
Elıne saglık hacı ..
gırmesekte kapanmasını ıstemezdım ben sahsen (: kapanmasında dıyemem yanı :d Ama pckoyu bulamazdım bıdaaa
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydının bencegünaydın başqan ![]() Hayranlarınızı görüyorum yalnız bu arkadaş ben kalıcı değilim diyor lazımsın diyorum anlatamadım derdimi
EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aha gunaydının dıyo işte geldim burdayım sersim hasretine dayanamadım ![]() XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydının bencegünaydın başqan topuğuna sıkarım gidemez bi yere değil mi sersim
Âh be.
EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Elıne saglık hacı .. bu tarz ortamlar kolay yaratılmıyor.Her insan ilgi ve alaka ister her zaman bu böyle olmuştur. Ahh ah ihtiyarladık be tecrübeler tecrübeler vs vs . neyse bağlamayadım saçmalamak üzereyim
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aha gunaydının dıyo uykumu aldım gıreyım nete dedım demıyorsa hasretıne dayanamadım dıyor :d bu arada mert kardes .. Sansını zorlama ıstersen .. bugun msj yazmak ıcın bıle kac yıl bekledım ben
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|