onaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önümüzdeki maçlara bakıyoruz benim düz mantıklarım meshurdur.
tercih meselesi tabi
Canı Sıkılanlar
|
onaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önümüzdeki maçlara bakıyoruz benim düz mantıklarım meshurdur. tercih meselesi tabi
Bu ne yaaa burası kahveye dönmüş
Sarmadı muhabbet siz devam edin kafanıza göre kahve yapsın pilav yapsın bakalım siz doğru insan mısınız o güzel pilav yapan için ya da kahve yapan cadının?? !!!!!! iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu ne yaaa burası kahveye dönmüş yenge hoşgeldin başqanında dediği gibi çokoş bi sürpriz XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herseyin hayırlısı kahve yapacak cadı benim eşim olur insallah Yok tabi xesar biz aştık o konuları,yemekleri ben yapacağım,pilav dahil yoksa evlenmek hayal...
o doğru cadı olsaydı en azından askerden donmemi beklerdi bilginiz olmadan fikriniz olmasın
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kahve kriterin olmasın,o kolay ama cadı, hatun bulmak bayağı bir emek istiyor,81 vilayet dolaşman gerekiyor onaç.. Yok dostum o kadarı aşar beni En fazla iki yumurta kırarım o da aç kalmamak için mangal hariç XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninkide bildiğin çin işkencesi birader Çok çalışmam lazım biliyorum çokkk.. onaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o doğru cadı olsaydı en azından askerden donmemi beklerdi bilginiz olmadan fikriniz olmasın Sevgili onaç, hassas olduğunuz bir konu belli ki ama size tavsiyem bu konuyu kendi açınızdan kapatmanız. Senin tabirinle önündeki maçlara bakmalısın
Maç demeyin yaaa ömrüm maçlarla geçiyo zaten
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kolay değil selam ben geldim diyen hatun varmı.?Benim kriterim pilav dı.Pilav sınavından geçicek,bu da çin işkencesi.. Ne diyeyim, Allah yardımcın olsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|