ben sen gittiğinden beri yapayolağızım bazen sesler geliyor hiç aldırış etmiyorum sanırım alıştım bu sessizliğe rapor da almam mümkün değil ne hallara koydun beni sılaaağğ
Canı Sıkılanlar
|
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ofiste tek başımayım :/ Kafanı dinle yenge Yalnız sizin ofis terk edilmiş kasaba gibi olmuş
Şekerde sana bayılıyodu
ne seversin o zaman bi dahaki sefere ondan alayım sen çatla ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sen gittiğinden beri yapayolağızım bazen sesler geliyor hiç aldırış etmiyorum sanırım alıştım bu sessizliğe rapor da almam mümkün değil ne hallara koydun beni sılaaağğ Kıyamaaağğğğmmmmmm iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
yıllar var ki ben görmedim o güzel yüzünüüüüüü sılağ bu şarkıyı sana armağan ediyorum
xesar ben ne severim şimdi saymaya başlasam ellerim yorulur en basiti çiğköfte severim bidaha ki sefere bunu alırsan yine çatlamam çünkü ben de alırım ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yıllar var ki ben görmedim o güzel yüzünüüüüüü sılağ bu şarkıyı sana armağan ediyorum Aç resimlerime bak o kadar özlediysen Bak hele bana rapunzel haftasonu görüşebiliriz ne dersin? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 578 Ziyaretçi