ben sen gittiğinden beri yapayolağızım bazen sesler geliyor hiç aldırış etmiyorum sanırım alıştım bu sessizliğe rapor da almam mümkün değil ne hallara koydun beni sılaaağğ
![Sad Sad](https://duygusuz.com/images/smilies/sad.png)
Canı Sıkılanlar
|
ben sen gittiğinden beri yapayolağızım bazen sesler geliyor hiç aldırış etmiyorum sanırım alıştım bu sessizliğe rapor da almam mümkün değil ne hallara koydun beni sılaaağğ
![]() sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ofiste tek başımayım :/ Kafanı dinle yenge ![]() Yalnız sizin ofis terk edilmiş kasaba gibi olmuş ![]()
Şekerde sana bayılıyodu
![]() ne seversin o zaman bi dahaki sefere ondan alayım sen çatla ![]() ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sen gittiğinden beri yapayolağızım bazen sesler geliyor hiç aldırış etmiyorum sanırım alıştım bu sessizliğe rapor da almam mümkün değil ne hallara koydun beni sılaaağğ Kıyamaaağğğğmmmmmm ![]() iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
yıllar var ki ben görmedim o güzel yüzünüüüüüü sılağ bu şarkıyı sana armağan ediyorum
![]() xesar ben ne severim şimdi saymaya başlasam ellerim yorulur en basiti çiğköfte severim bidaha ki sefere bunu alırsan yine çatlamam çünkü ben de alırım ![]() ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yıllar var ki ben görmedim o güzel yüzünüüüüüü sılağ bu şarkıyı sana armağan ediyorum Aç resimlerime bak o kadar özlediysen ![]() Bak hele bana rapunzel haftasonu görüşebiliriz ![]() ![]() iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|