ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet başlıyoruz çekişmeye FlashLightFlashLight
evet : )
Fena bi alışkanlık oldu galiba bu gidişle hiç doğru düzgün sohbet edemeyiz seninle
hem zaten etmek isteyende yok
Canı Sıkılanlar
|
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet başlıyoruz çekişmeye FlashLightFlashLight evet : ) Fena bi alışkanlık oldu galiba bu gidişle hiç doğru düzgün sohbet edemeyiz seninle hem zaten etmek isteyende yok
ne çektimmmmm beeeee örün ha örünn ayaklarım üşümez çoraplarım nezaman biter
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çorap çift olur diye cevap da çift neyse son anda sildim birini fena coşmuşum ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne çektimmmmm beeeee örün ha örünn ayaklarım üşümez çoraplarım nezaman biter cıx bitmez
ben zaten çok istiyordum xesar gelsede acccık muhabbet etsek diyordum tüh yaa demek edemeyecez
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çorap çift olur diye cevap da çift Sen sildin ben yazdığımla kaldım iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben zaten çok istiyordum xesar gelsede acccık muhabbet etsek diyordum tüh yaa demek edemeyecez bende öyle tahmin etmiştim gözlerin yollarda kalmış sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çorap çift olur diye cevap da çift bi daha olmaz çok aip etmişim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|