history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kalabalık bir aile oluyoruz,harika bir duygu,,,
Dahada kalabalık olacak
Canı Sıkılanlar
|
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kalabalık bir aile oluyoruz,harika bir duygu,,, Dahada kalabalık olacak acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gittiler cok şükür İyi bari sevindim ) Ben iyiyim kendi adıma) herkes de iyidir inşallah iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Allah iyilik versin herkese
"Ben senin devamın olmak istiyorum"...
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah iyilik versin herkese Aminnn inşallah iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ZencefiL iyi değil
Kafa gitti gidecek hazır herkesi hatırlıyorken sohbet edin yazık XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kalabalık bir aile oluyoruz,harika bir duygu,,, Umuyor ve diliyorum.. XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZencefiL iyi değil İlla bi laf sokcan di mi iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZencefiL iyi değil ben bişey yapmıyorum valla içimden geliyo
bak görüyosun adminiçem ben cok uslu duruyom ama kendisi sataşmadan durmuyor vallahi dövecem
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|