arkada?lar yaa sizce erkekler b?y?k b?rakmal? m??
bence asla..........
bence asla..........
Anket Başlığı: Sizce erkekler b?y?kl? m? olmal? ? |
|||
?yyy aslaaa | 4 | 30.77% | |
efet efet b?y?ks?z erkek mi olur | 1 | 7.69% | |
yak???osa yaps?n tabeee | 8 | 61.54% | |
Katılımcı sayısı: | 13 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
erkekte b?y?k olmal? m??
|
arkada?lar yaa sizce erkekler b?y?k b?rakmal? m??
bence asla..........
:yikildim:evet bence de hay?rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hi? yak??m?yor ??nk? miley9:
Yaw ne diyorsunuz Bıyıksız türk erkeği olrmu özellikle pala bıyık yapacaksın güzel kızlar geçince ucunu bükeceksin yoksa hayat katlanılmaz olur
Dr.Love Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaw ne diyorsunuz B?y?ks?z t?rk erke?i olrmu ?zellikle pala b?y?k yapacaks?n g?zel k?zlar ge?ince ucunu b?keceksin yoksa hayat katlan?lmaz olur miley13: iyiki b?t?n erkekler b?yle d???nm?yor
12-08-2006, Saat: 11:58 AM <
BIYIK ERKEĞE YAŞLI GÖSTERİYO BE A BEN ŞAHSEN KENDİM BIYIĞI SEWMİYOOM ... İĞRENÇ BÖĞĞ... SEN BUR BIYIĞINI NAPAK.......
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BIYIK ERKE?E YA?LI G?STER?YO BE A BEN ?AHSEN KEND?M BIYI?I SEWM?YOOM ... ??REN? B???... SEN BUR BIYI?INI NAPAK....... can?m benim miley9: erkekler g??l? san?yor galiba b?y?kla kendini.
12-08-2006, Saat: 12:05 PM <
HIH YOG BE A GÜÇLERİNİ BIYIKLARINDAN MI ALIYORLAR ...... ZUHAHAHA.......
Firari Fırtına
12-08-2006, Saat: 12:10 PM <
Cenabı Allah önemli yerlerin altını çizmiş , elden gelir ... burun önemlidir hop bir çizgi ( bıyık) , gözler hop çizgi ama üstüne (kaşlar)
Sevg ... Bıyık hoş değildir yahuu , kılda keremet olsa eşşekler adam olurdu Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|