ayıp yaaaaaaaaaa ayıp xesar hayır bende dün bişey dedim halaaa öğrenecen bilgilerndirecen aklında ne var yahuuu acccık ciddiyet pilizz
Canı Sıkılanlar
|
Hepsini bi anda yapacam
yeterki siz seçimlerde oyunuzu bana verin XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam hatırladım hatırladım en azından başını hatırladım yada sonumuydu Gitmeyin yeğenimin üstüne aaaa Ne gerekiyosa yapar söyleyin bi daha siz söylemeye üşeniyosunuz daha )) xesar naapsın hangi birine yetişsin iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam hatırladım hatırladım en azından başını hatırladım yada sonumuydu Dimi yenge ya Hayır @Leader de kitliyo bana işleri sonra kayıp XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam hatırladım hatırladım en azından başını hatırladım yada sonumuydu Bak yaaa ben seni koruyorum sen leadere atıyon suçu )))) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam hatırladım hatırladım en azından başını hatırladım yada sonumuydu nişanlısınada hiç laf ettirmez Allah bozmasın ağzınızın tadını |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 316 Ziyaretçi