:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
ZencefiL
benm için ev problem değil Eğer yalnız ise kaynanam yani desteğe ihtiyacı varsa tabi ki bu sorun olmaz sorun iki insanın uyuşmaması annenin evladını paylaşamayacak kadar kıskanç olması.gelini rakip görmesi. benceeeeeeeeee Big Grin Wink Wink
Ara
EndLess
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benm için ev problem değil Eğer yalnız ise kaynanam yani desteğe ihtiyacı varsa tabi ki bu sorun olmaz sorun iki insanın uyuşmaması annenin evladını paylaşamayacak kadar kıskanç olması.gelini rakip görmesi. benceeeeeeeeee Big Grin Wink Wink

böyle bır annesı olan adamla evlenme sakın :d
Ara
history
Şehirde şartlar vahim,70 metre kare evde iki aile çok zor ya,iki ayrı düzen kendiliğinde çelişki yaratır...
Ara
ZencefiL
Artık anne ayıracak durumda değilim xesar çok geç Big Grin geleni bakıcaz nasıl hayırlısı diyelim

haklısın history o konuda zor yahuu Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Ara
Xesar
Herkes yüzde yüz anlaşamaz zaten.
Ama insanlar çenelerinin ayarını bilmeli ancak o zaman geçim sağlanır.
Ara
ZencefiL
Elbette küçük küçüklüğünü büyükte büyüklüğünü bilse sorun yok ... melek gibi kaynanalar var melek gibi gelinler var Sabır ile herşey
Ara
Xesar
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Artık anne ayıracak durumda değilim xesar çok geç Big Grin geleni bakıcaz nasıl hayırlısı diyelim

haklısın history o konuda zor yahuu Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Big Grin
O uyarıyı sana Endless yapmıştı Big Grin
Ama bak sana bi tavsiye
Git kaynana namzetini al karşına deki anne ben oğlunla evleniyorum.
Gel sen beni kızın gibi sev biz hiç kavga etmeyelim.
Ara
history
Zencefil çok haklı,konuşarak bir sonuç çıkmıyor,deneyerek öğreneceğiz....Big Grin
Ara
Xesar
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Elbette küçük küçüklüğünü büyükte büyüklüğünü bilse sorun yok ... melek gibi kaynanalar var melek gibi gelinler var Sabır ile herşey

Benim annemle eşim gibi mesela Cool
Bazen karıştırıyorum eşim onun kızıymış gibi bana muhalefet ediyor Big Grin
Ara
history
Emir büyük yerden,ben kaçıyorum arkadaşlar,,gece görüşmek dileğiyle,.Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 587 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:56 AM