Ben İskender istiyorummmm
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bende kebap istiyorum üzerine de künefe ve çay
![]() ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet akşam geç yattım babacığııım ondan Ne yapıyordun o saate kadar ![]() ![]() ![]() history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben İskender istiyorummmm Valla bugün öğlen yemeklerini senin ısmarlaman lazım hiç beleşe konmaya çalışma ![]() ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bende kebap istiyorum üzerine de künefe ve çay Nasıl yiyeceksin o kadar şeyi.... ![]() XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben İskender istiyorummmm xesar,deme öyle ya,,,,yeni camide mendil açacak duruma geldim,yemeği çok görmeee... ![]()
xesar babacııım işten gelip uyuya kalmışım sora uyandım gece uyuyamadım falan öle karışık durumlar oldu
![]() history ben yerim onları sen merak etme ![]() bu arada evet öğlen yemekleri senden olsun yeter beleşçi olduğun history ![]() ![]() history, hiç kendini acındırma kardeşim hadi bu seferlik geçtik diyelim düğüne kadar birikirse alacaklarımız bütün paranı yeriz @ZencefiL le ![]() ![]() Zencoo ben sana her dakika uyuma demedim mi ![]() ![]() ![]()
Ya zaten canim birsey istemiyor ama bu iskender ile kunefe isi iyi oldu
![]() Kim ismarliyor ![]() "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|