ManyaX_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt saten hep eskilerdir bise b?iler ??reten..
eskiden ya?anm??l?klar?m?sd?r..
we bak ben yine b?i daha ?rendim..
kimseye haketmedii kadar de?er wermiceksinn...
bunda dorusun ama bunu ge? anlamana ?z?ld?m cnm..
eski sewgilinis sine ne ??retti?? ya da siz ona ne ??rettiniss??
|
ManyaX_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt saten hep eskilerdir bise b?iler ??reten.. bunda dorusun ama bunu ge? anlamana ?z?ld?m cnm.. Masal_y?zL? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eski sevgilim yok evet eskileri ?zlemeyi ??retio da masal perisi ne peki eski deilmi?
ben eski sevgilimden ve cevremde gördügüm iliskilerden cok sey ögrendim dogrusu....
birincisi sevgi kolay yasanabilecek bisey degil asktan söz etmiyorm sevgi diyorum.... ve cokda kolay sölenecek bisey degil... yok senin icin ölürüm falan senin icin daglari delerim sözleride cok yapmacik gelir bana inanmam o sözlere... ikinciside güven... güvendigin kisiler seni arkandan vuruyo ne yazikki. ondan kimseye kolay kolay güvenmemeyi ögrendim... özlemeyi ögrendim en güzelide bu benim icin.... ve mervecim dogru sölüyosun kimseye gereginden fazla deger vermiyceksin kimseye..... hayirlisi olsun bitanem senin icin hersey
12-11-2006, Saat: 12:16 AM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet eskileri ?zlemeyi ??retio masal_perisi Cevaplas?n bunu bakal?m eskimi de?ilmi..
12-11-2006, Saat: 12:21 AM <
Alla alla eskimedim daha Peri...
Ben oyle biliyorum... Hep vardım yeniidim va hala oyleyim ... arada bir eskiyor gibi oluyorum ama bir kaç saatliğine ya da güne... Aşkım peki sence ben eskimiyim... Hadi sen soyle bakalım... Sen benim için hep yeni ve yeni kalacaksın aşkım...
12-11-2006, Saat: 12:22 AM <
Sende Benim için Küçük kalacak Ve hiç eskimiceksin.
seni çok Seviyorum Ben üşündüm yav GÖRÜŞÜRÜZ Herkese iyi Geceler.
kımseye fazla deger vermıcen ogrendım
sabretmeyı hayal kurmmyaı ogrendım ve ogrndımkı buyuk asklarda bıtermıs !!!
12-11-2006, Saat: 11:08 PM <
Masal_y?zL? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eski sevgilim yok ALLAH da eskitmesin saetn in?. hay?rl?s?yla.. mutluluunus daim olsunn...
12-11-2006, Saat: 11:09 PM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bunu ge? anlad??ma ben de ?s?ld?m cnm.. ge?en zaman?ma ?s?ld?mm... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
eski sevgilim hi? eskimedin.......... | bilgeis | 3 | 459 |
04-02-2022, Saat: 10:20 AM Son Yorum: wildfang |
|
En eski yalnızlığım aŞk benim.. | MeLeksi | 1 | 463 |
05-16-2011, Saat: 10:28 AM Son Yorum: YasSmin |
|
Eski Acılara Bakıp da Küsme Sevdalara | sıla | 5 | 654 |
11-26-2010, Saat: 12:17 PM Son Yorum: sıla |