canimi yakacaksan buyur kardeş aciklamaya ferenk duymadim ama .. sirf senin bu yaptigin şey uyuz oldum ... ama yalan soyledindesene kaşar demedim desene?
Mutlaka Okuyun.
|
12-13-2006, Saat: 02:53 PM <
[COLOR="Red"] Konuyla alakam olmamas?na ra?men amann benlik bi?i yok diyemedim..evet b?yle celallenerek tart??maya laf d?ellosuna hiiiiii? ama hi? gerek yok! rahats?z olunan bi durum varsa tatl? dille s?ylenir yerine gelmedi mitak?lmad?n m? o zaman yapars?n bombard?man?n? BU 1. ARkada??m diyorsunuz dostum diyorsunuz neden yarg?s?z infazda bulunuyorsunuz ki BU 2. e?er bi ?ahsiyet ?ye profiline msn adresini koymu?sa bunu bende al?r eklerim ba?kas?da niye k?z?l?yor ki niye sorun oluyo anlam?yorum istemiyorsan eklenmesini msn adresini ordan silersin olur biter BU 3. ekleyen ki?i seni rahats?z m? etti bi y anl???n? m? g?rd?n sana s?z getirecek bi?i mi yapt?? istemiyomusun engelle sil olsun bitsin BO? YERE TANTANA etmeye gerek yok BU 4. 5 ? 6 YI dahas?n? s?ylene bilir ama san?r?m bu kadar? yeterli olacak!!!
??in en k?t? taraf? ne biliyomusunz YARGISIZ ?NFAZ! olaya tek tarafl? bak?lmas? + ba?ka ki?ileride ZAN alt?nda b?rak?lmas?... ??? bu ?ok yanl?? ben bunu tasvip etmiyor k?n?yorum... birdaha bu tarz ?z?c? olaylar?n ya?anmamas? dile?i ile eSeNKaL?N ( :[/COLOR]
Evren İyi Oku Kimlere Kaşar Demişim. CiCiKıs Geldi Msnde Bana Kaşar Demişsin Diyo Elini Vicdanına Koy ve Biraz Delikanlı Ol, Kafandan İsim Uydurma Çocuklaşma Lütfen.
12-13-2006, Saat: 02:56 PM <
,bak arkadaşim.. sen beni biliyosun... ben foruma haber yapiyıordum.. ve kişileri ekleyip onlarla konusup rencide olurmu olmazmi diye sorular soruyordum suloda senada megalomanda sonra başka haberini yaptigim inmsanlarda biliyo.. kimse üzülmeisn die onceden nabizlarini yoklayip komik haber yapiyodum.. kardelen21 denen kişiyide sen soyledin tam haber yapcaktim benim kankaminki ddin sildim... anladinmi
ayrica ilk başta kardeşlen dediginde ben başka kardelendn söz etmiştim.. sonradan o kişli olmadigini analdim ve o kardeşimi msn e geri aldi,im ardindanda o kişinin kim oldugunu bulup sildim.. kendisinede bir kelime rahtasizlik verdiysem ben burdayim.. konuyu kapatsak dsiyorum.. konunun amaci neydi? pupülarite dişinda.. site actigini biliyorum forummu neyse.. artik burdsaki yandaşlarinida alir.. ceker gidersin heralde sen.. reklamda yaparsin şimdi.. ama reklam yapmak icin bu yol deilde.. adminden banner koyalim ricsinda bulunsan emin ol koyardi.. beleşe yapardi ama bu yol yanliş....
12-13-2006, Saat: 02:58 PM <
isim vermicem rezil olma ali... ayrica ben afyona gidiyoum yarin veya bu akşam buyur canimi yakcaksan gel... istersen ben gelirim denizliye komşu olcaz.. ama 2 hafta sonra ancvak.. once para alim sonra gelicem.. emin oll gelirim..
LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк:
demek sen kaşar vs o...... bilmem ne diosun arkamdan vede diğerlerinin arkasından ölemi ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: evet ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: kaşar o..... dedim sana LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: bana dedin kabul ediosun yani ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: sil beni ok ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: gidip onun bunun lafınla beni suçlayan insanlarla işim olmaz LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: ya nie böle bişi sölesinki LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: salakmı LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: o ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: kime kaşar dediğimi yazmışmı LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: eet ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: kimlere demişim söle bakim ? LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: sen böle bişi dedinmi s........ kime nedediğini ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: kime dediğimi söle ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: sabah konuştuk bu konuyu o salak xxxxx le ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: s.....git nereye yazıorsan yaz dedim ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: oda yazmış ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: kimlere kaşar demişim ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: ? LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: xxxxxx bilmem ne ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: xxxxxx evet ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: başka
ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..:
kime dediğimi söle ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: sabah konuştuk bu konuyu o salak evrenle ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: siktir git nereye yazıorsan yaz dedim ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: oda yazmış ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: kimlere kaşar demişim ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: ? LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: xxxxxx bilmem ne ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: xxxxxxx evet ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: başka ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: ? LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: dur yazıştııımız ı yollıjam sana ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: yolla ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: o evrene söyle ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: atıp tutmasın LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: yok silinmiş konuşma LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: aherneyse ben kimseyi tanımam ali sen bana böle bişi söledinmi ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: ok şimdi benide siliosun tmm ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: onun bunun lafına kanıpta gelip burda bana trip yapanlarla işim olmaz
LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк:
ya kardeşim ben onuda tanıyorum seni de LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: bi sussana LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: böle bi laf sölemişmi die soruyorum LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: annadınmı ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: bak canım ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: açık konuşucam ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: o...... kelimesini ben kullanmam ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: ama kaşar kelimesini kullanıyorum ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: ve de söyledim bu kaşar die ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: ama sana söylediğimi hatırlamıorum ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: çünkü le samimi bir muhabbetim var LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: ben yattımmı senle veya diğer kaşar deiklerin ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..: kaybol
ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..:
ben ne anlatıom ne konuşuosun LadyLaRoca ): кıумєтιмι вιℓмєη ιçιη gιтмєм gєяєк...ѕєν∂ιğιмι αηℓα αятıк вüуü∂üη вєвєк...мαѕαℓ ∂єğιℓ кι вυ öğяєηмєη gєяєк: allah görüo ben bişe demiorum artık sen kimin günahını alıosan senin boynuna lady laroca: pelin ιηѕαη уα нαуяαη σℓυя вαηα .. уα∂α ∂üşмαη .. уα нιç уσкмυşυм gιвι υηυтυя.. уα∂α нιç çıкмαм αкℓıη∂αη..:ali |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bu Yazimizi Mutlaka Ama Mutlaka Okuyun | Ç@RŞžI EMRAH | 5 | 658 |
04-02-2022, Saat: 05:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
mutlaka cvp | 0 | 383 |
1 dakika önce Son Yorum: |
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi