p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OKUDUM CANM OKUDUM AMA MSNDE YAZILANLARIN DE??T?R?LME OLANAGI VAR.. BU GE?ERL? B?R KANIT OLAMAYAB?L?R..peki msnini ver ?zelden
sayfay? yoll?y?m sana de?i?mi?mi de?i?memi?mi okai
Mutlaka Okuyun.
|
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OKUDUM CANM OKUDUM AMA MSNDE YAZILANLARIN DE??T?R?LME OLANAGI VAR.. BU GE?ERL? B?R KANIT OLAMAYAB?L?R..peki msnini ver ?zelden sayfay? yoll?y?m sana de?i?mi?mi de?i?memi?mi okai
?ncelikle kardelen_21 k?z arkada??m..bunu belirtmeliyim..ki buna ra?men konu uzamas?n diye yorum yapmayacakt?m..
ancak ; CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?u Kardelen Den?len K??? Tanimiyorum B?le... burda sormam gereken bir soru var s?loya.. tan?mad???n bir ki?inin msnini ne ama?la ekliyorsun?
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 03:56 PM <
Yüreğinize sağlık , paylaşımlarınız bir harika ....
Devam edin ..... p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PEL?N ADABINI TAKINIRMISIN..ak?ll? konu?sun ozaman ben merakl? deilim b?le safsafalara
12-13-2006, Saat: 04:04 PM <
PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öncelikle kardelen_21 kız arkadaşım..bunu belirtmeliyim..ki buna rağmen konu uzamasın diye yorum yapmayacaktım..admin olduğu için tabiki ne amacla olabilir bende süleymanın kıs arkadaşıyımm kardeşşş.... o herkesi ekliyorrr....(kıs erkk ) yane kıs arkadaşın eklediği zamn kabul etmeseydii onun tek amacını bütün forum biliooo.... bu konu acaip usadı herkes neyin ne olduğunuda anladııı.... byssss
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 04:04 PM <
cicikız ,
müsaden varmı özel konuşabilirmiyiz ... Abin sayılırım senin ...ok Sevg ...
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 04:05 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:admin oldu?u i?in tabiki ne amacla olabilir bende s?leyman?n k?s arkada??y?mm karde???.... Aaaa sultan ?le deme yahuu , Sulo benide ekledi izinsiz , hatta beni sevdi?ini s?yledi ....aaa bir tuhaf oldum do?rusu .. sulo nerdesin ?? F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cicik?z ,tabiiki neden olmas?n
12-13-2006, Saat: 04:06 PM <
FırTına GöNüL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aaaa sultan öle deme yahuu ,:yikildim: :yikildim: :yikildim: sülonun 2 saatlik bi işi var beaa gelirr |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bu Yazimizi Mutlaka Ama Mutlaka Okuyun | Ç@RŞžI EMRAH | 5 | 658 |
04-02-2022, Saat: 05:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
mutlaka cvp | 0 | 383 |
1 dakika önce Son Yorum: |