MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: :yikildim:
s?lonun 2 saatlik bi i?i var beaa gelirr
Bak sonra k?skanma haa sulo ytu bende seviyorum yani kar??l?kl?y?z platon?k felan de?il zujahjahajha hehe
Mutlaka Okuyun.
|
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 04:07 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: :yikildim: Bak sonra k?skanma haa sulo ytu bende seviyorum yani kar??l?kl?y?z platon?k felan de?il zujahjahajha hehe
12-13-2006, Saat: 04:09 PM <
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak sonra k?skanma haa sulo ytu bende seviyorum yani kar??l?kl?y?z platon?k felan de?il zujahjahajha hehe:yikildim: :yikildim: :yikildim: bana resmi sana imm nikah? osamn hehehehe kumm ol gel hehehe z?leyhahahhahhahahhahahha :yikildim: :yikildim: ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki msnini ver ?zelden OK DEM?N EKLEEYEB?L?RD?N.. EVREN SANA VERS?N..
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 04:11 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: :yikildim: Sen g?r?rs?n az yokum ok ...tad?n? bozma sende hayat?n ...
12-13-2006, Saat: 04:13 PM <
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen g?r?rs?nheheh ?s?lme f?rt?na... yoqqq can?m ne boscammm hehe sende bosma nese bende ka??om beaaa .... bash bash millet
12-13-2006, Saat: 04:14 PM <
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Y?re?inize sa?l?k , payla??mlar?n?z bir harika .... :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: f?rt?na varya adam? ?ld?r?n sen nese yaff usad?m ben bashhhhhhhh MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:admin oldu?u i?in tabiki ne amacla olabilir bende s?leyman?n k?s arkada??y?mm karde???.... Ne Hakla Al?yor Karde?im Kim Vermi? Ona ?zinsiz Msn Alma Hakk?n? ?
Of Konu Uzadi.. K?m Neden Ekled? T?be Ya..
Konuyu Kapatin Artik Bunun Yer? Burasi De?l.. Ve Konuyla Alakasi Olmayan Arkad?lar L?tfen Yoruma Katilmasin Artik.. S?zlere Ne Oluyor.. Olay 3 4 Kl??? ???nde Ge?erken Ortalik Mali Olmu? Ya ..
herneyse artık bu sayfaya sadece bakıcam ben yorum filanda yapmıcam kabahatim olduysa özür dilerim herkesden...(fırtına gönül)tşkkrler
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 04:23 PM <
serhat ve perikızı yani modlar ...
ben olsaydım şimdiye bu konuyu kilitlerdiniz ...isyanbitmezde olsa kilitlerdiniz.. Bu ayrıcalık nedir böleee Kilit şart Eğitim şart |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bu Yazimizi Mutlaka Ama Mutlaka Okuyun | Ç@RŞžI EMRAH | 5 | 658 |
04-02-2022, Saat: 05:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
mutlaka cvp | 0 | 383 |
1 dakika önce Son Yorum: |