AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Haaahhaha Hani Anla?m??t?k Bana K?zm?cakt?n Abla Dedi?imde
Yavv k?zmad?m ki , ben d?n olan olaya k?zd?m g?n?l han?m bak bak bak yahuu ne zaman han?m olacam ben
Mutlaka Okuyun.
|
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 04:36 PM <
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Haaahhaha Hani Anla?m??t?k Bana K?zm?cakt?n Abla Dedi?imde Yavv k?zmad?m ki , ben d?n olan olaya k?zd?m g?n?l han?m bak bak bak yahuu ne zaman han?m olacam ben F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yetki alan? olan gelsin o zaman ... ayr?cal?k var gibi g?r?yorum ben .. Kilitlenen konular? size ?rnek versem , g?lersiniz valla ... bende g?l?yom zaten ... ver o zman bizde g?lelim.. bu zamana kadar benm kilitlediklerimi de ??kar ver. olur mu ? kimsenin ayr?cal?k yapt?g? da yok.. f?rt?na... bunu akl?na sokk
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 04:38 PM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ver o zman bizde g?lelim.. bu zamana kadar benm kilitlediklerimi de ??kar ver. olur mu G?zel mod arkada??m , onlar? ?rnek olarak vermiyecem sana ..neden biliyormusun ..Karn?m a?r?d? g?lmekden benim , o ?ileyi sanada ya?atamam k?yamam yahuu Sizde ?unu akl?n?za sokun , Kilit bazen gereklidir ... ( Ali ara gaz nas?l )
Abla Küstüm Gidiom Ben Senin Amacın Bizim Konuyu Kilitletmek
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 04:40 PM <
Araya girme mod arkadaş , adı sanırım sena ..hımm bu arada adını öğrendik ..neysee Ali yle dertleşeceğiz biz , senin kilitleme yetkin yoksa üzüldüm buna , neye yetkin var
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 04:41 PM <
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abla K?st?m Gidiom Ben Senin Amac?n Bizim Konuyu Kilitletmek Dur yahuu konuyu kilitleyecek yetkili yokmu?ki ben ara gaz vermiycem art?k rahat ol ... F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Araya girme mod arkada? , ad? san?r?m sena ..h?mm bu arada ad?n? ??rendik ..neysee Ali yle dertle?ece?iz biz , senin kilitleme yetkin yoksa ?z?ld?m buna , neye yetkin var f?rt?na dalga ge?iosun san?r?m.. bir?ok ?eye yetkim var.. belki ben g?lmek istiyorum.. ne dersin.. siz dertle?in ben aran?za girmiom zaten..
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 04:48 PM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:f?rt?na dalga ge?iosun san?r?m.. Dalga ge?mek de?il ama san?r?m yapmak istedi?imi anlamad?n?z , ke?ke anlayabilseydiniz ... Te?ekk?r bile ederdiniz bana ...neysee Ben Ali yle dertle?meye devam edecem .. Yetkinize sayg?m sonsuzdur ... Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bu Yazimizi Mutlaka Ama Mutlaka Okuyun | Ç@RŞžI EMRAH | 5 | 658 |
04-02-2022, Saat: 05:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
mutlaka cvp | 0 | 383 |
1 dakika önce Son Yorum: |