Abla Bu Fenerin Hali Ne Olcak Yaa
Mutlaka Okuyun.
|
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 04:52 PM <
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abla Bu Fenerin Hali Ne Olcak Yaa Valla ben pek tak?m tutumam ama galatasaray sempatim var...?n?allah fener daha k?t? olur diye d???n?yorum
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 04:53 PM <
Unutmadan bir şikayetim var .. mod perikıza yani sena hanıma ...
Yahu bir mod un imzası bu kadar uzun ve çok olabilirmi , imza kirliliği oluyoo bence .. ne dersiniz .??? F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dalga ge?mek de?il ama san?r?m yapmak istedi?imi anlamad?n?z , ke?ke anlayabilseydiniz ... Te?ekk?r bile ederdiniz bana ...neysee peki t?kr ederim o zamn .. sinirler gergin olunca oluyor bu kadar.. ortam? yumu?atmaya ?al??t?g?n i?in t?klr
12-13-2006, Saat: 04:55 PM <
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:serhat ve perik?z? yani modlar ...DOSTLUK VE ARKADA?LIK S?TES? DE??L DE M?? YANLI? YERE GELD?M............
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 04:57 PM <
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DOSTLUK VE ARKADA?LIK S?TES? DE??L DE M?? YANLI? YERE GELD?M............ Bu do?ru s?ze ALKI? valla ...?syanbitmez t?k.ler.... F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Unutmadan bir ?ikayetim var .. mod perik?za yani sena han?ma ... t?krler f?rt?na abla =) yaf uzun deil asl?nda sadece aras? ?ok a??kk...
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 04:58 PM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:t?krler f?rt?na abla =) Valla g?z?m? al?yoo rahats?z oluyom ben isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DOSTLUK VE ARKADA?LIK S?TES? DE??L DE M?? YANLI? YERE GELD?M............ doruu dostluk sitesi .. ama bazen a?malar da oluyor demek ki.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bu Yazimizi Mutlaka Ama Mutlaka Okuyun | Ç@RŞžI EMRAH | 5 | 658 |
04-02-2022, Saat: 05:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
mutlaka cvp | 0 | 383 |
1 dakika önce Son Yorum: |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi