p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:++++++++111111111111
SONUNDA BEN? ANLAYAN ANLATMAK ?STED??? S?LEYEN B?R? OLDU::: T?KRLER ARKAD?IM KLAVYEN DERT G?RMES?NNN:::
En ba?tan beri benimde derdim buyduya , siz ge? anlad?n?z o ba?ka
Mutlaka Okuyun.
|
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 09:06 PM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:++++++++111111111111 En ba?tan beri benimde derdim buyduya , siz ge? anlad?n?z o ba?ka
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 09:07 PM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:f?rt?na s?ledi?i laflara c?mlelere dikkat et.. Bak bak bak konu?ana bak , ne yapcan c?mlelerime dikat etmessem . Yahu peri diye ge?iniyonda bir sihirli de?ne?in bile yok de?neksiz peri Sevg ...
ben geç anlamadım... boşfer herkes demek istediği gibi dio
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 09:09 PM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben ge? anlamad?m... bo?fer herkes demek istedi?i gibi dio Bo?ver onlar? sen .. herkes ne d???n?rse d???ns?n , biz kendimizden mesul?z ... Ve s?z ?nemlidir .. Sevg ... F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak bak bak konu?ana bak , ne yapcan c?mlelerime dikat etmessem . Yahu peri diye ge?iniyonda bir sihirli de?ne?in bile yok de?neksiz peri ya neden herkes laflar? alg?lamak istedi?i gibi tersinden alg?ll?o ... onun s?ledi?i laflara dikkat et dedim senn deil f?rt?na.. ya allam ya ne haliniz varsa g?r?n ya.. benmle de dalga ge?ion gibiii .. evet periyim perili?imi ba?kalar?na sor s?lesinler... illa deynek olmas? ?art deil kalplerin sihirli olsun yeterrr...
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 09:20 PM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya neden herkes laflar? alg?lamak istedi?i gibi tersinden alg?ll?o ... Bak ?imdi ?a?t?m haaaaa Sende kalp demi var ????? F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak ?imdi ?a?t?m haaaaa f?rrt?na k?r??c? oluyorsun haberin olsun.. kimsede olmad?g? kadar kalp var bende! sende var m? ??
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 09:27 PM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:f?rrt?na k?r??c? oluyorsun haberin olsun.. kimsede olmad?g? kadar kalp var bende! sende var m? ?? Ben asla k?r?c? de?ilimdir , bunu biliyorsun .. Sadece kalp varm? onu merak ettim ..Evet bende var ama ne i?e yarar bilmiyorum .. Ben genelde y?re?imle ya??yorum kalbimle de?il . Bunun neresi k?r?c? yahuu ... Amma yapt?n haa ... Ha bu arada de?neksiz perisin ya bence sen ona k?zd?n ..ama bu bir ger?ek Sevg ...
off fırtına komik olmaa lütfen
neyse ben gidiom şimdi yarın gelince görürsün sen.... :p
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 09:31 PM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:off f?rt?na komik olmaa l?tfen Hi? komik de?ilsin ... Yar?n g?rr?z elbet , de?nekmi getirecen ay ayy ?ld?m yahu g?lmekden .... getirde yar?n epey bir g?lelim yahuuu .... K?r?lma s?zlerime tamamm? ? ?nsan sevdi?ini yerden yere vururmu? .. unutma bu s?z? ... Sevg ... iyi geceler ?imdilik ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bu Yazimizi Mutlaka Ama Mutlaka Okuyun | Ç@RŞžI EMRAH | 5 | 659 |
04-02-2022, Saat: 05:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
mutlaka cvp | 0 | 383 |
1 dakika önce Son Yorum: |