pabucumun satanisti :yikildim:
Lacey ve bi arkadaş...
|
yetenekli de?il asl?nda sen kendin i?in bi?eyler yapm??s?n yoksa ses haricinde herkese ak?l da?o?t?lm??t?r herkes onu kullan?rsa her?ey yapabilir senin gibi bu kadar yetene?inin olmas?na sevindim ?okta g?zel ??km??s?n ama biraz avrile benzemi?sin sanki
saoLun varoLun ben avRiL'den nefffret ederim bu arada .. ıyyykk her şeyi uyuz o kızın.sesi çocuk gibi,tarzı, converse özentiLiği,bu yaşta evLenmesi (burası beni iLgiLendirmese de..) ...amaann kime benzetirseniz bnzetin ama avRiL'e deiiL
Laceyy kuzenin dediğine göre gitar çalmayı bilmiomuşsun bana bi ara recordun warsa Adresim war yollayıver şunu mort edeyim
Lacey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saoLun varoLun ben avRiL'den nefffret ederim bu arada .. ?yyykk her ?eyi uyuz o k?z?n.sesi ?ocuk gibi,tarz?, converse ?zentiLi?i,bu ya?ta evLenmesi (buras? beni iLgiLendirmese de..) ...amaann kime benzetirseniz bnzetin ama avRiL'e deiiLya biz benzetmiyos sen benziyosun ama ne g?<el k?z ya niye be?enmiyorsun
12-20-2006, Saat: 05:54 PM <
!k!nc!! r€smin q?s€Lmi$ aLLah sqi?in€ ?aI$LasIn jnmmm:p
saoL zeynep seni de
dr.Love eet yeni başLadım yani henüz çaLamıyorum.umarım çk yakında çaLabiLirim senin kuzen kim bu arada??
12-21-2006, Saat: 09:04 PM <
?u Ne q?zeLLiK ?e arKad?$?m AcIkcas? ETkiLendim..aLLah C.C vermi$ sana.[ K?ymeTini biL
] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi