esta?firullah,yaln?? anlamad?m merak
etmeyinmiley1:
etmeyinmiley1:
Bedirhan G?K?E (?iir sevenlerin bulu?ma yeri)
|
12-20-2006, Saat: 12:28 AM <
Atilla ?lhan '?n bu ?iiride inan?lmaz yak???yor Bedirhan G?k?e 'ye,inan?lmaz
g?zel yorumluyor..??te buyurun o me?hur ?iirin s?zleri ; [INDENT][b]Ben Sana Mecburum [SIZE=4]ben sana mecburum bilemezsin ad?n? m?h gibi akl?mda tutuyorum b?y?d?k?e b?y?yor g?zlerin ben sana mecburum bilemezsin i?imi seninle ?s?t?yorum a?a?lar sonbahara haz?rlan?yor bu ?ehir o eski istanbul mudur karanl?kta bulutlar par?alan?yor sokak lambalar? birden yan?yor kald?r?mlarda ya?mur kokusu ben sana mecburum sen yoksun sevmek kimi zaman rezilce korkudur insan bir ak?am ?st? ans?z?n yorulur tutsak ustura a?z?nda ya?amaktan kimi zaman ellerini k?rar tutkusu birka? hayat ??kar?r ya?amas?ndan hangi kap?y? ?alsa kimi zaman arkas?nda yaln?zl???n h?nz?r u?ultusu fatih'te yoksul bir gramofon ?al?yor eski zamanlardan bir cuma ?al?yor durup k??e ba??nda deliksiz dinlesem sana kullan?lmam?? bir g?k getirsem haftalar ellerimde ufalan?yor ne yapsam ne tutsam nereye gitsem ben sana mecburum sen yoksun belki haziran'da mavi benekli ?ocuksun ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor bir ?ileb s?z?yor ?ss?z g?zlerinden belki ye?ilk?y'de u?a?a biniyorsun b?t?n ?slanm??s?n t?ylerin ?rperiyor belki k?rs?n k?r?lm??s?n tel?? i?indesin k?t? r?zg?r sa?lar?n? g?t?r?yor Ne vakit bir ya?amak d???nsem Bu kurtlar sofras?nda belki zor Ay?ps?z fakat ellerimizi kirletmeden Ne vakit bir ya?amak d???nsem Sus deyip ad?nla ba?l?yorum ??ims?ra k?m?ld?yor gizli denizlerin Hay?r ba?ka t?rl? olmayacak Ben sana mecburum bilemezsin Attila ?lhan [/b][/SIZE] [/INDENT]
12-20-2006, Saat: 12:40 AM <
Ya ben radyoyu dınleyemıyorum ya
bana linkini atsana mumkunse winamp için link atarsan iyi olur kardelen kardesim
12-21-2006, Saat: 11:34 PM <
?yi ho? ta , ben net ?zerinden dinlemiyorum 3.sayfa y?..
Yaln?z Best Fm in sitesine girersen belki olabilir miley29: Saat 23 ile 01 aras? Best Fm de .. Tavsiye olunur herkeseeeeee miley2: miley2: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|