saoL varoL
Lacey ve bi arkadaş...
|
Allah Özene Bezene YaratmiŞ Derler Ya Aynen Öle Çok GÜselsİn Allah Nazarlardan Saklasinnn....
ayy çok naziksiniz saoLun ya o sizin güseLLiğiniz (ya da yakışıkLıLığınız )
Lacey inan karakter ismi ne bende bilmiorum L?on gibi bi?i olur yada aquatis weya veritas bilemicem benden g?rd? oda geldi foruma D?n zorla konsere g?t?rd? beni hala ba??m a?r?yo
lacey dr.love un kuzeni benim.6 senedir bateristim.tutu?undan anlar?m yeni olup olmad???n? ellerin ?ok a??k ve kaba duruyor ama aral?ks?z 1 sene gitar ?ald?ktan sonra sende anlayacaks?n.gitar? tutu?un yanl??.gitara ne sar?l nede burak gev?ek burak ama patron sen ol.bu arada avril evlenmeseydi benimle ewlenirdi
lacey dr.love un kuzeni benim.6 senedir bateristim.tutu?undan anlar?m yeni olup olmad???n? ellerin ?ok a??k ve kaba duruyor ama aral?ks?z 1 sene gitar ?ald?ktan sonra sende anlayacaks?n.gitar? tutu?un yanl??.gitara ne sar?l nede burak gev?ek burak ama patron sen ol.bu arada avril evlenmeseydi benimle ewlenirdi
Tamam olum da niye art arta yazdın 1 kez yazınca olmuyormu ne gerek var göz kirliliği yapmaya
şunu söleyebilirim lacey sana...bu işe heves olarak başlıyorsan hiç başlama...çünkü öle bi duruma gelirki insan baen nefret edersin gitarını eline alamazsın...bi bakarsın gitar senin yerine konuşur.şimdi herkez deli diyecek ama ben baterimle konuşuyorum ve bundan gocunmuyorum...çünkü o benmi, duyuyor.her konserden önce ona şunu söylerim...'kızım sakın beni rezil etme...'
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi