G?nlerdir nefesim bile bo?az?m? t?k?yor. Nefes almak ta bazen zor gelirmi? insana.. Sessiz ???l?klar?m, g?l?mseyen g?zya?lar?m var. K?r?ld?m art?k, darg?n?m hayata da..
Herkesi g?r?p te dokunamamak, kimselere anlatamamak i?imden ge?enleri.. Soyutlanm?? bir zaman diliminde s?k???p kalm???as?na.. Bunca kalabal???n aras?nda yaln?z, yapayaln?z hissetmek kendini.. Her?ey o kadar sessizce oluyor ki, sesimin yank?s? k?r?yor t?m bedenimi.
Ben bu kadar yaln?z, bu kadar ?ss?z de?ildim...
Bazen dal?p gidiyorum. Gitti?im yerlerde d???ncelerim yok. D???ncesizce bombo? griliklere g?m?l?yorum..
Art?k yere basam?yorum sa?lam, sapasa?lam. ?yle ki zamans?zl??a boyun e?diriyor bu gidi?. G?nleri say?yorum, hatta saatleri. Yan?ndayken zaman ak?p ge?iyor su gibi. Ben ge?sin istemiyorum. T?m saatler dursun, g?l?mseyi?in y?z?nde kals?n, kelimelerin hi? t?kenmesin istiyorum. Gitmeyesin istiyorum.. Sen gidersen t?m saatler duracak, biliyorum.
Zaman ald?rmadan devam ediyor yoluna...
Her?ey ?yle uzak, ?yle so?uk, ?yle yabanc? ki.. Bak?yorum, g?remiyorum. Bu ?ehir, bu kald?r?m ta?lar?, bu deniz tan?d?kt? oysa.. Gidersen bu ?ehir de zor gelecek bana, hissediyorum..
Hayat durdu.. Zaman ak?p ge?iyor ama ben fark?nda de?ilim, olmak ta istemiyorum. Olan biteni kar??dan izlemekle kal?yorum sadece. Ben i?inde de?ilim kendi ya?ant?m?n, seyircisiyim.. G?ne?in do?u?u, g?n?n bat???, d?nyamdaki her?ey varl???na odakland? adeta. Yoklu?unda benim i?in her?ey sona erecekmi? gibi geliyor..
Me?er ne ?okmu?sun bende...
Bir an durup, t?m korkular?mdan s?yr?l?p hayk?rmak var nefesimin yetti?ince;
"Ne olur gitme..."
Kal?rsan, d?nyan?n b?t?n renklerini g?rmeye ba?layaca??m. Her?ey bunca griye bulanm?? olmayacak. Kelimelerin tutup ellerimden, kanayan yaralar?ma basacaklar. Geceleri irkilip kalkmayaca??m uykular?mdan. Her sabah uyand???mda bir sanc? saplanmayacak i?ime.. Hi? bir g?? y?kamayacak beni. Bildi?in ben gibi...
Bir yerlerde tak?l?p d??sem de aya?a kalkaca??m yine.. G?c?m t?kendi?i vakitlerde, sen tutup kald?racaks?n beni. O zaman ben mutlu olaca??m... Bunlar olacak de?il mi?
Y?r?d???m b?t?n yollarda hep yan?mdayd?n y?llard?r. Kimi zaman d???n?rken att???m ad?mlar?, kimi zaman da r?zgar?n ak???na b?rakt?m kendimi. Bazen do?rularla, bazen hatalar, yanl??l?klarla ak?p gidiyordu hayat. Sen do?rular?mda da, hatalar?mda, yanl??lar?mda da benimleydin. Gidersen ad?m atmak zor gelecek bana, hatta oldu?um yerde d???p kalaca??m belki..
Korkuyorum.. G?nden g?ne b?y?y?p i?ime s??m?yor korkular?m.
Bir zamanlar ne ?ok korkard?m "Gel.." demekten. ?imdi ?rkekli?im gitmelerden...