EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:FALLA ??MD? K?M ?IKIP ?NEJEK O MERD?VEN? HELE ?U SOUKTA HAYYATTA DI?ARI ?IKMAMMMM
AYIP AYIP B? TANEDE KALSA ?NSAN ARKADA?INA WER?RR
V€rm€k ?sterdim ama ?nan ki Sahibi Var..:yikildim: :yikildim:
Y€min €d€rim..
Hımmmm Hım HaLL€Y çok Güz€L.. :):):)
|
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:FALLA ??MD? K?M ?IKIP ?NEJEK O MERD?VEN? HELE ?U SOUKTA HAYYATTA DI?ARI ?IKMAMMMM V€rm€k ?sterdim ama ?nan ki Sahibi Var..:yikildim: :yikildim: Y€min €d€rim.. blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[/url][/img] aha ald?m vallahi utanmadan resmini bile cekt?m s?md? m?deye ?nd?r?yom BENDE TAM UTANMADAN RESM?N? ?EKM???N HERALDE DEM??T?MM YAZIYI OKUYUNJAAA ANLADIMMM UTANMA OLMADIGNI SNDEEE €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:V€rm€k ?sterdim ama ?nan ki Sahibi Var..:yikildim: :yikildim: Y€min €d€rim..YARISINI WER OLMAMAMI???
blue_belial
12-27-2006, Saat: 08:24 PM <
EYVALLAH
övdün mü sövdün mü anlamadım ama benı tanıyan bılır, ki burda benı kımse tanımaz neysem o yum ("sende utanma olmadıgını anladım" yazmışsın, bızde utanırız elbet, gavat degılız.) blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[/url][/img] NapT?n Sen ohhhhhh Hay?rl? ??ler... Afiyet Bal ?eker Olsun... G?t?rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:yikildim: EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YARISINI WER OLMAMAMI??? Veremem ki :$ BakkaL Ahmet Amcaya Git Onda vard?r ??enme de Git Hadi.. blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EYVALLAH ?vd?n m? s?vd?n m? anlamad?m ama ben? tan?yan b?l?r, ki burda ben? k?mse tan?maz neysem o yum ("sende utanma olmad?g?n? anlad?m" yazm??s?n, b?zde utan?r?z elbet, gavat deg?l?z.)?AK AYAPTIM JANIM YAA YANLI? ANLA?ILDIYSAM KUSURA BAKMAA €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Veremem ki :$ BakkaL Ahmet Amcaya Git Onda vard?r ??enme de Git Hadi.. FALLA G?DEMEM K??? 8 KATI YAYAN ?N?P ?IKAJN YED???M HALLEYDE B? ??E YARAMIYJAKK KK??? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|