MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende oyle diyorum...Unutmam...Unutulursam da haf?za zay?fl???ndan olur...
Beyin unutur ama y?rekler hat?rlat?r...miley31:
y?rek sevmi?se e?er asla unutmaz....hakl?s?n can?m :$
ezberimdesin
|
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende oyle diyorum...Unutmam...Unutulursam da haf?za zay?fl???ndan olur... y?rek sevmi?se e?er asla unutmaz....hakl?s?n can?m :$ ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ok g?sel t??krler... ben t?k.ederim.......
blue_belial
12-28-2006, Saat: 04:21 PM <
cook guzel bı paylasım kardesım
aklıma bıseyler geldı ama, solemıyım havada aaaasskk kokusu vaaaaarrr blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cook guzel b? paylas?m kardes?m kim kime a??k karde?im dedi kodu yapm?? olmayal?m sonra de hele
blue_belial
12-28-2006, Saat: 04:24 PM <
)) sen tabı kım olcak
ama sız bırbırınıze ıtıraf etmeden bende agzımı acmıcam sıradakı siir sevıpte soleyemeyenler ıcın (sizi siziiiii) blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:)) sen tab? k?m olcak anlamad?m seni bee karde? miley4: valla ben a?k kokusu alm?yorum miley24: sen nas?l ald?n ki
blue_belial
12-28-2006, Saat: 04:30 PM <
valla senden geldi ask kokusu
bıde "O" ndan cok bellı hemde blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla senden geldi ask kokusu anlad???m ki?i mi yoksa :confused: yok be blue belial benim zaten bir a?k?m var |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|