01-12-2007, Saat: 03:00 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
1,342
-
Konuları:
87
-
-
Rep Puanı:
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
?U AN E??T?M G?REN ERKEK OLMAYAN VE SA?I UZUN OLANLAR HEP?N?Z B?TL?S?N?Z. ??NK? B?T SA?IN UZUNLU?UNA G?RE HAREKET EDER. GEL?R BAKAR ?L?ER BU KISAYMI? DER GER? D?NER. M?LL? E??T?M BAKANLI?I TARAFINDAN HAZIRLANAN ?L??LERE UYAR B?TLER. B?TLER?N YERLE?EB?LECE?? SA? UZUNLU?U ?L??LER?N? GE?MEY?N. SA?I KISA OLUPTA B?TL? OLAN B?R?N? G?RD?N?Z M? H?? ? ?MKANSIZ :yikildim::yikildim::yikildim:
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
?U AN BU ?LKEN?N ?N?VERS?TELER?NDE OKUYAN BIYIK BIRAKAN SAKAL UZATAN SA? UZATAN ??RENC?LER BERDU?LUK E??T?M? FAK?LTEN?Z A?ILMI? BULUNUYOR. ??NK? BUNLARI YAPANLAR E??T?M ALMA HAKKINI KAYBEDER. ??NK? SAKALLIYKEN BIYIKLIYKEN VE SA?INIZ UZUNKEN B?R ?EY ANLAMA ?HT?MAL?N?Z YOK. ??NK? S?Z?N SAKALINIZ BIYI?INIZ VE SA?INIZ D???N?YOR. :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
ERGENL?K ?A?INDAK? ?NSANLAR K???L?K ARAYI?INDADIR. S?Z ONLARI BASKI ALTINDA TUTARSANIZ. BOYUN E?MEYE, SUNULANI KABUL ETMEYE ALI?TIRIRSINIZ. AKLINA B?LE GELMEZ YANLI?IN YANLI? OLDU?U. SIRF ZATEN OLDU?U ???N HAYATINA O ?EK?LDE DEVAM EDER.
KALDI K? ?U ANDA DA HORMONLARIN ETK?S?YLE HAREKET ED?YORLAR. KAR?I C?NSE E??L?M HEP VARDIR. SA? UZATMA, ETEK SIYIRMA, HO? KOKU S?RME VESA?RE.
TEK T?P KIYAFET D?S?PL?N SA?LAMAZ!
01-12-2007, Saat: 10:08 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
3,347
-
Konuları:
210
-
-
Rep Puanı:
bence b?le hem ii hem k?t? 3 g?n serbest 2 g?n normal olsun bence
01-22-2007, Saat: 11:30 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
112
-
Konuları:
8
-
-
Rep Puanı:
bence kesinlikle serbset bırakmasınlar ya çok derin düşünmek lazım bu konuyu benim yaşadığım yerde okulun birinde bi kere denediler hani nasıl olur bi bakalım diye sonuç insaların yarısı normal geldi yarısı nyle geldi biliyomusunuz gece kıyafetiyle :d görmeniz lazımdı ya bence üniforma ii ama çok sıkmıcaklar bencede birde işin şu yönü var üniformayla herkes aynı zenginide fakiride serbest olsa fakir insanların halini ve psikolojisinidüşünebiliyormusunuz herkes hergün ayrı kıyafetler giyerken onlar hep aynı kıyafetlerini giymek zorunda kalcaklar bence çok kötübi psikoloji haksızsam cwp yazın
01-22-2007, Saat: 07:06 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
9,060
-
Konuları:
2,434
-
-
Rep Puanı:
bence okul kıyafetleri serbest olmalı...böylece tektip koyun gibi olmaz millet...