çook Güsel Olmuşşş
Yüreğine Sağlikkk
Tşklerrr
Yüreğine Sağlikkk
Tşklerrr
bugün.........
|
::CESMİNAZ:: Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizde seni seviyoruz canım kardeşimm,,perfect!!bende seni çok sewiyom birijik dostum p£r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkrler tucee.ben teşekkür ederim jnm... eRCi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mutluluk hiç bir yere konmayan ürkek bir kuş gibdir... Yakaladığını sandığın anda yanılırsın... Mutluluk sevgidir, aşktır,... mutluluk sürünmekte olsa susuzluktan, sevgiliye ulaşmaktır... Bu Mutlulukların sevginin aşkın peşini hiç bırakması dileğimle teşekkürler.....ben teşekkür ederim ii dileklerin için derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çook Güsel Olmuşşş Yüreğine Sağlikkk Tşklerrrben thansk ederim
01-27-2007, Saat: 10:03 PM <
BUGÜN hayatımdaki insanları dahada çok seviyor ve kabulleniyorum...
BUGÜN galiba büyüyorum.. ve herşeyi herkesi seviyorum çok güzel tuğçe ablaa yüreğine sağlıkkkkk harika bişeyyy teşekkürler happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BUGÜN hayatımdaki insanları dahada çok seviyor ve kabulleniyorum... BUGÜN galiba büyüyorum.. ve herşeyi herkesi seviyorum çok güzel tuğçe ablaa yüreğine sağlıkkkkk harika bişeyyy teşekkürler SENSİN HARİKA OLAN JNM...BEN TEŞEKKÜR EDERİM.. YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yürêginê sâgLik güzêLim ya...CôK güzêL saol jnnm yaa o senin güzelliğin begenmene sewindim....
01-27-2007, Saat: 11:34 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tşkler datlum bnmm ....çok güselll..ve anlam yüklüüü....... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
**Bügün Yağmur Günüydu** | MasaL_perisi | 9 | 485 |
04-12-2022, Saat: 03:23 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yüreğinize Gömün Beni Bugün .. | ROSE | 6 | 482 |
04-07-2022, Saat: 08:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
sana bugun daha fazla ihtiyacim war | friendly82 | 1 | 337 |
03-31-2022, Saat: 09:17 PM Son Yorum: wildfang |