•?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> .... «« .!!•?•??•?•
Ctrl+V
|
blue_belial
01-29-2007, Saat: 01:33 PM <
[12:32] -ChanServ- (#akmar) • Küfür/ hakaret içeren mesaj; isim, yaş, cinsiyet belirten nickname istemiyoruz.. • Kopyalasanız da yapıştırmamanızı tercih ediyoruz.. • Klavye atraksiyonlarını abartmıyor, klavyeleri seviyoruz.. Çok önemli not: Kuralları okumadıysanız, okumanız için kick atabiliyoruz..
01-31-2007, Saat: 11:59 AM <
Adı düşmüş cümle dile
Keder verir her gönüle, Beyaz peynir kavun ile, Derde tuz basar r..ı Huzur bozar her bir dozu Ciğeri yakar kuzu kuzu Muhabbetin acı sonu Gönülleri mahveyleyen r..ı Adabı mı olur bünyeye zarar vermenin? Buna gözyumandan dostluk mu beklenir? Şifa olmaz derde r..kı Geçici beyin uyuşması Zamanın zararla durdurulması benliğinin dış dünyayla soyutlanması Hiç cana can katar mı? Şişedeyken suya benzer, + Gizli kalmış huya benzer, + Akıllım kendi kendini sarhoş eyler Hiç dost olur mu r..ı? RAKI yoksa herşey mükemmeldir RAKI varsa iş bitmiştir RAKI içmek tuhaf iştir! Bünyenin düşmanırı r..ı beğenmediğim ve karşıtı olduğum bişeye çokk güZELmiş gibi şiir yazılmasına bu dizelerimle yanıt vermiştim
Ah aşkım yaman aşkım.Sen ne dersen tamam aşkım...Aşkım,Aşk,Aşka,Aşkıma,bitanem, bi tanem.
blue_belial
01-31-2007, Saat: 09:34 PM <
Yenilgimin son deminde
Gülmeyi unuttuğum Kahrolmuşluğun ta içine batıp batıp Gözlerimde bir vesikalık gibi asılı duran O en son kaybolduğun yerde gördüğüm yüzün Çaresizliğime dikenli teller Dudağıma bir öpücük Omuzlarıma hasret ektiğin o yerdeyim Bağıraydım ardından Gitme! gitme nolur dur... Bir ananın bir oğlu gibi şımarttın Karanlığa ve yalnızlığa çok yabancıyım Gitme dur... Şimdi Ayrılığı öğretme bana Düşünmek bile böylesine ağırken Sensizlikle bırakma beni bi başıma Gitme nolur dur Yitirilmiş bir Sevgilide ben olmayayım Gidermiydin yine? Ben yine o yerdeyim Ruhuma kelepçeler vurduğun Gülmeyi unutturup Yalnızlığı cebime gizlice koyduğun Ardına baktığında giderken Bir çift gözle vurduğun...
02-01-2007, Saat: 09:46 PM <
KİM=fatih(pessimist )
Kiminle= Nerede = Ne Yaparken= Kim Gördü= Ne Dedi= ßu
02-01-2007, Saat: 09:59 PM <
Ş-geberesice
Ş--yurtdışına gelin gitmem --kayserili ama Ş--ooolllsun alala Ş--ıı gitmem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi