Bir liste yap bana.
Benim için,,, senin listeni...
*
Bir liste hazirla. Yaz alt alta; yaptiklarini düsünerek, bugüne kadar...
De ki: “Sen olmasaydin, sunu yapmazdim!...”
*
Ben olmasaydim yapmayacagin seylerin listesini sirala alt alta veya eger ben olmasaydim hayatinda, bu sekilde yapmayacagin seyleri sirala... Ben oldugum için yaptiklarini/yapmadiklarini görmüs ol.
Önce kendin için yap bunu, bana gösteremesen bile!..
Ya da bir kendin için yap, bir de benim için. Ayri ayri...
*
Bunlar, bencilligin ve sencilligin listesidir,,, ama daha da derini; bizcilligin!..
Mühimdir;
Sadece zihnimizde kalsa bile...
*
De ki: “Sen olmasaydin hayatimda, su isi bu sekilde yapmazdim; sen oldugun için o sekilde yaptim... Sen oldugun için filan yere gitmekten vazgeçtim... Sen burada oldugun için yaninda kalmayi seçtim... Sen hayatimda oldugun için...”
Listelerin birinde beni kandirabilirsin emin ol, ve rahat ol; hatta kandirmaya çalismani da dilerim...
Ama kendi listen, yutulmus jiletler gibidir; kirmizi izler birakir zamanla, içinin yollarinda!..
*
Sevmek; atesi tutmaya benzer...
Sevmek; atesi yutmaya benzer; yutmazsan, elinde tutamazsin!..
*
Hadi... Bir liste yap bana; ve kendin oku!..
Sendeki degerim iste budur!..
Benim için,,, senin listeni...
*
Bir liste hazirla. Yaz alt alta; yaptiklarini düsünerek, bugüne kadar...
De ki: “Sen olmasaydin, sunu yapmazdim!...”
*
Ben olmasaydim yapmayacagin seylerin listesini sirala alt alta veya eger ben olmasaydim hayatinda, bu sekilde yapmayacagin seyleri sirala... Ben oldugum için yaptiklarini/yapmadiklarini görmüs ol.
Önce kendin için yap bunu, bana gösteremesen bile!..
Ya da bir kendin için yap, bir de benim için. Ayri ayri...
*
Bunlar, bencilligin ve sencilligin listesidir,,, ama daha da derini; bizcilligin!..
Mühimdir;
Sadece zihnimizde kalsa bile...
*
De ki: “Sen olmasaydin hayatimda, su isi bu sekilde yapmazdim; sen oldugun için o sekilde yaptim... Sen oldugun için filan yere gitmekten vazgeçtim... Sen burada oldugun için yaninda kalmayi seçtim... Sen hayatimda oldugun için...”
Listelerin birinde beni kandirabilirsin emin ol, ve rahat ol; hatta kandirmaya çalismani da dilerim...
Ama kendi listen, yutulmus jiletler gibidir; kirmizi izler birakir zamanla, içinin yollarinda!..
*
Sevmek; atesi tutmaya benzer...
Sevmek; atesi yutmaya benzer; yutmazsan, elinde tutamazsin!..
*
Hadi... Bir liste yap bana; ve kendin oku!..
Sendeki degerim iste budur!..