02-05-2007, Saat: 12:44 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
461
-
Konuları:
15
-
-
Rep Puanı:
merhaba masal yüzlü sana bişi diyicem kırılmak darılmak yok onubaştan sölim diosun ki burda boş insanlar war we yararı yok bu lafı kendı üstüme alındıgım noktalar war böle msjlar yazma yakişmıyo editor wwar burda mesela ben şu ana kadar etkılı bı konu açamadım sadece açilan konulara kısa we öz yorumlar yapmaya çaliştim konuya firari firtına güzel bi girişle başladı yanliz sen konuyu çok farklı bi yerlere çekmişsin yakiştiramadın gereksız kişi bile olsa kırıcı bi msj yzsalar editörler tarafında atılır sitede çok boş konu boş kişilikler boş insanlar var.
[b]FAYDAN YOKSA ZARARINDA OLMASIN .. bari..[/b]
02-05-2007, Saat: 01:13 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
461
-
Konuları:
15
-
-
Rep Puanı:
ok olabilir ama benım demek istedigim burda editor war onca yeterınce kontrol edilmiyomu yoksa bu kounlar bence ediliyo kalkıp burda siyasi konu açarsan gerçi siyasi bıraz agır olur ama yınede bir örnek sonuçta burada konular yeterince güzel bence matrak zaman geçire biliyoruz ama bıraz daha dıkkatli olunursa konulardan kaçila bilir ama emınım bu yazılar okunduktan sonra daha güzel arkadaşlık kuarbiliriz YAKAMOZ SENIN DEDIKLERINEDE KATILIYORUM AMA BAZILARINA BENCE BU AKŞAMLIK BU KADAR YETER BU KONUYU BIRAZ DAHA İNCELERSEK BAZI ARKADAŞLAR KIRLIR ONUN İÇİN BİŞİ İMA ETMEDEN YAZIMA SON WERMEK İSTİYORUM SİZE İYİ GECELER