ewt arkadaşlar bakalım en iğrenç kim iğrenç espirilerinizi buraya yollayın... 20? yiiiiiiirrrrrrrrrrr:yikildim: :yikildim:
en iğrenç kim
|
02-05-2007, Saat: 04:55 AM <
Al sana boş konu
Hemde Aşk bolümünde... Ne diim ben başka...
02-05-2007, Saat: 05:03 AM <
Ben haklı olmadığım zaman konuşmam Fırtına
Ve niceleri var daha boyle konular Ben şimdi bu konulara dolu konu mu demeliim Yemek mı harcandı Güzel bir paylaşım mı oldu Delirecem ya Zaten deliim Ya neden herkes başka yöne çevirmeye çalışıyor anlamadım Gözle görülen şeyler var Kabuletmek çok mu zor Haklısınız arkadaşlar demek çok mu zor Düzeltmeye çalışırız çok mu zor Bir yerlerine bir şey mı eksilir ya da kırılır anlamadım giti Ya da ben mı bu dünyaya ait değilim ya da dünya mı beni ters yaratı
Firari Fırtına
02-05-2007, Saat: 05:05 AM <
Bence sus ,,
Bunlara bir çare gelecekdir yönetimce , fazla üsteleme yapmayalım , üye de acemi olabilir dimi ama Sevg ...
02-05-2007, Saat: 05:06 AM <
Fırtına ben susarsam tamamem susarım...
6 ay sustum...Konuşayım dedim ama...neyse Bir süreliğine susarım. Buyuk kaıyp olmaz kimse için
Firari Fırtına
02-05-2007, Saat: 11:31 AM <
Öyle değil yahuuu
Paylaşımlarını elbette yap ama bu konu için sus sadece Konuşma sırası elbet bizede gelecek o zamaan konuşuruz yazarız çizeriz ... Sevg ...
02-07-2007, Saat: 09:28 AM <
ya tamam sinirlenmeyin arkadaşlar saçmalık olabilir ama acemidir bi daha yapmaz eminim bu arada melek ne susmasından bahsediyon sen aaaaa kızıyom ha konus be kım tutar seni
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi