Firari Fırtına
02-05-2007, Saat: 03:44 PM <
Şu birbirinize takılmayı bırakın yahuu , aynı ortamdayız , ikiniz de güzel insanlarsınız . İyi örnek olalım dimi ama ....
Sevg ...
02-05-2007, Saat: 04:42 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
5,481
-
Konuları:
444
-
-
Rep Puanı:
Arkadaşlar Sakin Olun Lütfen Yaa ....
Firari Fırtına
02-05-2007, Saat: 04:43 PM <
Bir yola çıkarken , insanın yanında dost lazım . Ki dostlar yol a bakmıyor ..
Cümleten teşekkür ederim ...
Sevg ...
02-05-2007, Saat: 04:57 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
1,342
-
Konuları:
87
-
-
Rep Puanı:
SEVİYESİZ Masal_yüzLü hiçbir zaman kişisel problemim olmadı kimseyle. yanlış gördüklerimi söylerim. ........................ İnsanları yargılamak hakkını kendinde bu kadar rahat buluyorsun. ............................. Kendi yanlışların peşinde koş seni tutmuyorum ve sana önem ya da değer vermiyorum. Bu müddeti çoktan doldurdun. ..................................................................... Burası çöpçatan sitesi gibi olsun. ...............................
Yazdıklarımı anlayamamanı normal karşılıyorum. Çünkü beyin faaliyetlerin yetersiz kalıyor. Benim harf eşleştirmeleriyle sorunum olmadı yazdıklarımı önyargılı olarak yorumlamana ve kelimenin tam anlamıyla saçmalamana güldüm. Gerçekten komiksin. Şimdi de tutmuş "uluyana" bir de "mal" eklemişsin. Herkesin bir sabır sınırı var!!! Haddini aşma!................
MorciveT : Burada kimsenin küfretmeye, kişilere hakaret etmeye, rencide etmeye hakkı yoktur...
02-05-2007, Saat: 05:34 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
461
-
Konuları:
15
-
-
Rep Puanı:
emrehan hoş güzel demişsin ama adam resmen laf sokmaya çalişio millete
02-05-2007, Saat: 05:40 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
5,481
-
Konuları:
444
-
-
Rep Puanı:
O Bizi İLgilendirmez ...
Kime Laf Atcak Veya Kime Atmıcak Bilemeyiz...
Kişisel Sorunu...
Ama SaygıLı Olmayı UnutmamaLı....
Yanlış Anlaşılmak İstemiyorum....