ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence en güsel hediye onun yanına gitmendir kardeşimeed öle bi şansın warsa gittt:amp:
eer öle bi şansın varsa git bence...
çok acil bakın
|
02-05-2007, Saat: 11:46 PM <
hediye olarak bişey vermek istersen azıcık ucuzda olsun dersen
birlikte çekindiğiniz fotğrafınız varsa elinde onu büyültüp puzzle yap emin ol çok kolay vede hoş bişey çıkıo ortaya hemde senin el emeğin bişey olur... kargoya ver gitsin
02-06-2007, Saat: 12:00 AM <
yaw keşke gidebilseydim ama gitsem bile kesin anlarlar ailece birbirimizi tanıyıoruz onun içn elim kolum baglı bişide göndermemi istemiyo kaldım ortada yaw keşke gidebilsem ama bilmiyorum tek şansım msj atmak galiba
02-06-2007, Saat: 12:28 AM <
ya çok teşekür ederim hepinize ne desem az ÇOK TEŞEKÜRLER HEPİNİZE
ÖnemLi OLan İstenmeyen BiSeyi Yapmak DeiL Onun İstemediği Bişeyi Yapıp Onu MutLu EdebiLirsin ...
Aşk Cesaret , YaratıcıLık İster , Çaresizlik DeğiL Mesela SevgiLinin Tanıdık ArkadasLarı Vardır İst. de Yani Sen Onun ArkadasLarını Tanıyosundur ... Bisey Göndermeni İstemiyor Yani Korkuyosa O Hediyeyi Onun Bi Arkadası Sayesinde Ona ULasTırabiLirsin ...
02-06-2007, Saat: 12:35 AM <
EWET HAKLSIN EMREHAN ARKİDİŞİM WALLA ÖLE YAPICAM HELAL OLSUN BAK ÇOK GÜZEL FİKİR BEN ÖLE YAPICAM WALLA HİÇ DÜŞÜNMEDİM BUNU SAOL
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çok acil pozitif bir sevdaya ihtiyaç var! | Yorgun Yürek | 1 | 443 |
04-15-2009, Saat: 06:04 PM Son Yorum: asi_ve_mai |
|
~~~~GİT~~~~(Bunada bakın nasıl olmuş) | HIÇKIRIK | 5 | 586 |
08-08-2007, Saat: 03:11 PM Son Yorum: HIÇKIRIK |
|
aşkın 29 harfi hadi bakın bakalım baş harfiniz aşkınıza bakış açınızı nasıl tanımlıor | izmitli_peri | 8 | 789 |
05-29-2007, Saat: 04:49 PM Son Yorum: izmitli_peri |
|
A?k Ned?r?bakin Bakalim Neym??... | ROSE | 4 | 554 |
10-28-2006, Saat: 08:39 PM Son Yorum: ROSE |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi