kessss kıss bende seni seviyom anladıkk ölüonn bana )
Anket Başlığı: Nasıl bişeydi?Hoşunuza gıttımı? |
|||
Çok guzeldı??(bayıldım walla süperdi) | 0 | 0% | |
KEŞžKE BIDA YESEM (YUH ARTIK) | 0 | 0% | |
Bogazlamamak ıcın zor tuttum kendımı (acıydı bayaa) | 1 | 33.33% | |
Böyle bır duygu olamas ılk bıras kızarıosun sora sararıyosun | 2 | 66.67% | |
Katılımcı sayısı: | 3 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Kımler Sevgilisinden Tokay yedi?Nasıl bişeydi?Hoşunuza gıttımı :)hehe
|
experiance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kessss kıss bende seni seviyom anladıkk ölüonn bana )çok zeksin bi kerede anladın evet ölüyorum sana aşkım ; hatta aşkından uyuyamıyorum bile.
02-07-2007, Saat: 02:05 PM <
seçici Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok zeksin bi kerede anladın evet ölüyorum sana aşkım ; hatta aşkından uyuyamıyorum bile.thank you cnmmm sevdim kerata senimiley16:
O DELİKANLI DAHA DOÄžMADI.YANE BANA TOKAT ATICAKALLAHA ŞÜKÜR ÖLE BİŞ EOLMADI HİÇ..ZATEN KADIN DÖFMAK COK KOLAYDIRÇHER ERKEÄžİN GÜCÜ YETER.AMA BENCE HİÇ Bİ KİMSEYE KABA KUWWET UYGULANMAMALI.İNSANLARI DAHA BASKADA CEZALANDIRASBİİRSİİZ.KADIN DÖWMEK ACİZLİKLİKTİR...NESEM COK KONUSTUMMM
02-07-2007, Saat: 02:16 PM <
ben gururu çok umursayan birine serseri birine çok feci bi şekilde tokat attım 5 parmak izim çıktı yani hemde arkadaşlarının yanında :'( hepimiz aniden donduk sonra o beni bi köşeye çekti bana bagırdı çagırdı bi tokat yedim ama fazla ileri gitmiştim tabi o tokatın altında kalmadım güzel bi duygu walla bi daha olsada bi daha yesem heheehehe
02-07-2007, Saat: 02:24 PM <
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben gururu çok umursayan birine serseri birine çok feci bi şekilde tokat attım 5 parmak izim çıktı yani hemde arkadaşlarının yanında :'( hepimiz aniden donduk sonra o beni bi köşeye çekti bana bagırdı çagırdı bi tokat yedim ama fazla ileri gitmiştim tabi o tokatın altında kalmadım güzel bi duygu walla bi daha olsada bi daha yesem heheehehe Senin hoşuna gıtmıss :yikildim: :yikildim: tatlı geldı sanırım
02-16-2007, Saat: 05:42 PM <
ewet harbicim süperdi he bi daha olsada bi daha tokat atıp yesem ama ben hızlı wurdu o sadece wurur gibi yaptı hafif wurdu yani
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
heyy bisim okuL müdürüne fotoshop nasıl olmus bi baksanız :)qüsel mi kötü mü:) | yaraliyureq | 60 | 3,022 |
04-13-2022, Saat: 07:10 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ajdar Nasil Sarki SÖylÜyo :)) | experiance | 6 | 725 |
04-10-2022, Saat: 02:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Tvde Kadın Programları nasıl? | PrinceSs | 6 | 471 |
04-09-2022, Saat: 10:37 PM Son Yorum: wildfang |
|
Duygusuz.Com adresini nasıl keşfettiniz??? | PeriKIZI35 | 2 | 414 |
04-09-2022, Saat: 01:51 PM Son Yorum: wildfang |
|
bir Kişid€n HoşLanıyorsanız Bunu NasıL BeLLi €d€rSiniz.... | €BeRimSin | 64 | 3,059 |
04-08-2022, Saat: 05:20 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi