telefon denen bişi war
Abi, Kız Kardeş Diyalogları
|
blue_belial
02-12-2007, Saat: 05:15 PM <
bak ıste ona bısey dıyemem
kız telefon hastası,20 tlfn degıstırdı hele sımdı almıs bı tane harclıklarını bırıktırıp 1 mılyarmıydı neydı. anam cıldırmıstı ulan ben telefon kullanmıyom daha, kız 18 yasında ama 20 ıncı telefonu bu
abimle böyle deiliz (ALLAH bozmasın) çok süper... hele şu süper- baak kaşlarımı aldırdım nasıl olmuuş
- yuh alna baak atatürk hava limanı gibi - böhüüüü koptum
bende daha bi kız kardeş yok... istemiyorum çünkü olursa buradaki diyalogların aynısını yaşayacağıma eminim. ) ama yinede ben bu kadar gadar olmazdım herhalde.
Bende 3 tane abi war ben en küçüğüm, üstelik tek kısım abi isteyenlere duyrulur hemen weriim
Âh be.
02-13-2007, Saat: 01:20 PM <
- kimdi o ?
- kim kimdi? - arayan - ne zaman? - demin telefonda konustugun kimdi diyorum lafi dolastirma - osman - hmm. osman senin 1.90'a 90 bi abin oldugunu bilio mu? - ee bilmese de olur bence - hmm. BENCE EN KOMİK BU TİPİK Bİ ABİİİ İŞTEE
02-13-2007, Saat: 01:25 PM <
- abi saç kurutma makinesini gördünmüüüü
- valla tost makinesiyle sevişiyodu enson. - bikerede doğru cevap ver bee - tamam be yedim. - bak buna inanırım işte. biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm.. - param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom - allah cezani vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi ama - baak kaşlarımı aldırdım nasıl olmuuş - yuh alna baak atatürk hava limanı gibi - böhüüüü aha abimmm saol canım....güseldi
02-13-2007, Saat: 01:38 PM <
- biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm..
- param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom - allah cezani vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi ama süper ya bayıldımmm gerçektende harikaa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İş Başvuru Diyalogları | tuti | 6 | 838 |
04-15-2022, Saat: 03:01 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sizi Neden Alalım Diyalogları | tuti | 3 | 661 |
04-15-2022, Saat: 02:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
Güldüren Megafon Diyalogları | tuti | 3 | 701 |
04-15-2022, Saat: 01:54 AM Son Yorum: wildfang |