AŞK YOQMU SANA GÖREs:s:
nedeN yaff:S
nedeN yaff:S
Anket Başlığı: İLK ASKIN MI YOKSA SON ASKIN MI? |
|||
Tabikide İlk Askim... | 7 | 26.92% | |
Tabikide Son Askim... | 13 | 50.00% | |
Hic biri ASK diye bisey yoktur... | 6 | 23.08% | |
Katılımcı sayısı: | 26 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
İlk Askınız Mı? Son Askınız Mı?
|
yaraliyureq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AŞK YOQMU SANA GÖREs:s:neden mi etrafına bahkk hep aynı aşklarrr :S devir teslim töreni gibi ...ya ayrılık ya kavga gürültü off :S yada büyük aşkk sonra bıkkınlık vs vs.bu benim düşüncemm sdce genel konuşmuorum...
02-19-2007, Saat: 03:23 PM <
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden mi etrafına bahkk hep aynı aşklarrr :S devir teslim töreni gibi ...ya ayrılık ya kavga gürültü off :S yada büyük aşkk sonra bıkkınlık vs vs.bu benim düşüncemm sdce genel konuşmuorum... ben zaten seninle ilk tanıstıgımda anladım bunda garip seyler var haklı cıkmısım ulan ne istion baska nasıl ask yasanır |v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben zaten seninle ilk tanıstıgımda anladım bunda garip seyler var haklı cıkmısım ulan ne istion baska nasıl ask yasanırfarklI olcakkkkkk...
02-19-2007, Saat: 03:44 PM <
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:farklI olcakkkkkk... mesela ne farkı olcak |v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mesela ne farkı olcakŞu alıştığımızz türlerden olmucak iste ofofofofof bana soruOo
02-19-2007, Saat: 04:51 PM <
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu alıştığımızz türlerden olmucak iste ofofofofof bana soruOo baska türü varsa söle canım benim bilek yanii cebimize koyak onu istedigimiz zman kullanak |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|