ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saçLara kızmıoLar mı okuLda
mert bu huyu yüzünden okuldan atılıyordu akıllı kardeşim...
shkershey we arkadaslarıı ;)
|
02-20-2007, Saat: 06:29 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saçLara kızmıoLar mı okuLda mert bu huyu yüzünden okuldan atılıyordu akıllı kardeşim...
02-20-2007, Saat: 06:33 PM <
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: erkekler kızları solladı beaaee karisma insanlar war burdaa.süpper yakısklılar war benide aralarına aldılar sağolsunlarr
02-20-2007, Saat: 06:35 PM <
Liseli_kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1. Numarali çook Yakişikliiiçok tisk ya liseli kıss çok iisin saoll ... sende on numara güselsin.daha seni görmedim ama yazdıkların kalbinden gecenler olduun için yüsündeki muhteşemliği burdanda görebiliyorum
02-20-2007, Saat: 06:36 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:düN o kdr hocaLarn kuLaını çınlattık bugn okuLa aLmadıLar Deer yarın saclarımı kestirmessem uzaklastırma alıyomm harbi ama nası olduda yakalandım annamadım walla nan dün cok cekistirdik ondan yaf
02-20-2007, Saat: 06:36 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mert bu huyu yüzünden okuldan atılıyordu akıllı kardeşim... yOk artık :yikildim: ne acımasz $u okuLdakiLer ya eL insaf saç yüzünden cxcx D
02-20-2007, Saat: 06:37 PM <
sheker shey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eer yarın saclarımı kestirmessem uzaklastırma alıyomm harbi ama nası olduda yakalandım annamadım walla nan dün cok cekistirdik ondan yaf :yikildim::yikildim::yikildim: Kesiin dün ßizi biriLeri ispiyOnLamı$ D
02-20-2007, Saat: 06:38 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mert bu huyu yüzünden okuldan atılıyordu akıllı kardeşim...eskide kalmıştı o ama bugün yine yakalandım annamadım ya nesse kestirmicem yinede yarın gitmem okula olubiter
02-20-2007, Saat: 06:39 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim:aynen kanka öle olmus nesse sen öselden msj at bundan snra hocalarla ilgili konusurkenn
02-20-2007, Saat: 06:48 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DDtmm annastık |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|