Yorqunum,çok yorqunum hayat... Üzme artık beni.Ödedim herşeyin bedelini.Ne kaLdı aLacağın benden? Yeter sevdikLerimi benden koparmaktan vazgeç,ne olursun.. Bir kez de kötüLer mutlu olmayıversin. Yüzümü qüLdür hayat!!.. SeninLe savaşmaktan yorqun düştü yüreğim..AğLıyorum mutlu oldun mu? AğLamaktan yorqun düştü qözLerim. *A$k kırıntısı* değiL istediğim.. Çok şey mi istiyorum senden??
Yorqunum.. Çok yorqunum...
Uyumak,uyumak... ve herşeyi unutmak istiyorum..Mümkünse uyanmamak bir daha.. SevdikLerimin yanımda oLduğu herşeyin bir masaLdan ibaret oLduğu herhanqi bir çocukLuk qününü yaşamak ömrüm boyunca.. Sormamak,sorqulamamak,hesapLarın cevapLarın oLmadığı bir dünya da..YaLanLardan uzak;iğreniyorum artık yalandan,yalancı yüzlerden,yalan söylüyosun diyen diLLerden.Çıkar ilişkiLerinin olmadığı bir dünya da yaşamak..İnsanLar *maske* takmadan qirsinLer hayatıma,kendiLerini korkunç maskelerinden arındırıp yaşasınlar,yaLan qülüşlerle kandırmasınLar masumLarı.. istiyorum ki tek damLa qözyaşım oyuncakLarım kırıLdığında aksın sadece.. Dünyaya qözümü açtığım iLk qün qördüğüm ilk erkek *babam* yanımda oLsun.. Güvendiğim tek erkek yine qüçLü koLLarında masaLımızı anLatsın ve sonsuz bir uykuya daLayım..Sıcacık,qüven doLu.Daha önce hiç oLmadığı kadar huzurLu.. Rüyamda bir tek O olsun..KabusLar,savaşLar,kavqaLar oLmasın.Kime qüveneceğimi şaşırdım son qünLerde ve hiç oLmadığı kadar özLüyor ve ihtiyaç duyuyorum..
[SIZE=5]"Hiç bir kaLem kaderi siLip baştan yazmıyor.." [/SIZE]