sizin saç prbleminiz warsa bizimde etek prblemi war yaaerkekleri saçdan dolayı almıolar bizide etekler kısa die bende uzaklaştırma alıodumsora unuttular bni hihiD
shkershey we arkadaslarıı ;)
|
02-24-2007, Saat: 12:28 AM <
rockçı/kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizin saç prbleminiz warsa bizimde etek prblemi war yaaerkekleri saçdan dolayı almıolar bizide etekler kısa die bende uzaklaştırma alıodumsora unuttular bni hihiDama kıslar bence kısa etek giymesin bende olsam bende alma yane ama saclara ayıp ya hem genelde erkekler kısa etekli kıslara ilgi gösterio gibi yaparlar ama arkalarından baska laf sölerler kendimden biliyom
02-24-2007, Saat: 12:29 AM <
gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt kardeş o saçlarla okula iyi giriyosun helal sanatecrübe farkı olsa gerek okula 3 tane giriş kapısı waR
02-24-2007, Saat: 12:41 AM <
sheker shey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama kıslar bence kısa etek giymesin bende olsam bende alma yane ama saclara ayıp yaaaa öle olsun hem bana çok yakışıo bak ben size diommmu yapmayın saçınızı die bnce yapın yapın yoksa kızlar öle beyenmio mesela bn ben wala okul kurallarını tın.....ama yıl sonundada hocalar tın... sheker shey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama kıslar bence kısa etek giymesin bende olsam bende alma yane ama saclara ayıp yabuda senin kişiliğini gösteriyo... sölediğin şey hiçte hoş deil... senin kız kardeşine denmiş gibi düşün bide... he ne dersin...
sheker shey AYIP AYIP BIRI SENI KARDESINE ABLANA SEVDIGIN KIZA YADA BI AKRABANA DESE HOSUNA GIDER MI GIDIOSA SENDE YAP DEDILKLERINI COCUKLUGUNA VERIORUMM ABİM BUYU BIRAS
02-24-2007, Saat: 01:05 AM <
doğru katılıorum şimdik jeton düştü mini etek giyenlerin arkasından öle diosanız....yani ben daha size bişi diemm aynısını senin kardeşine söleseler weyatta sefgiline v.s naparsın....???
02-24-2007, Saat: 02:05 AM <
rockçı/kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa öle olsun hem bana çok yakışıo bak ben size diommmu yapmayın saçınızı die bnce yapın yapın yoksa kızlar öle beyenmio mesela bn ben wala okul kurallarını tın.....ama yıl sonundada hocalar tın...tmm ozaman karısmayalım ama bence kısa eteği yakıstırma kendine yada ben pek ilgi duyamıyom kısa eteklilere
02-24-2007, Saat: 02:07 AM <
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buda senin kişiliğini gösteriyo...anlatmak istediim bu diildi ama böle annamassın kısa etek giyince ne oluo annamıyom :S nesse yakısanlarda wardır canım bu benm fikrimde sadece. hiç kardesim ablam olmadıı için dediin şeyi düşünemicem k.bakma |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi