walla ikiside cok seker
janım kankam & ben...
|
02-22-2007, Saat: 08:04 PM <
yaraliyureq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yhaaa alala sanane) bennn senii tatlı olrq qoruomzuhahahah jnms burda çhok güldüm:yikildim: :yikildim: iii karışmıorum sen tatlı olarak gör öbür arkadaşlarda acı olarak görsünlersaol jnm yorumların için şımarttın dermişim
02-22-2007, Saat: 08:16 PM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Siz Kimsinizbajum we benenişte ayıp oluo ama he koskoca aşkitomu görmüonmu dağları yıkıo :yikildim: rockçı/kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bajum we benenişte ayıp oluo ama he koskoca aşkitomu görmüonmu dağları yıkıo :yikildim: Bu Bir Gizli Ankettir..Sadece MelisCanlar ve Aşkitolar Görebilirler Soru : AllaH SevdiğinLe Bir Yasdıkda Kocatsın... Amin A-) Sana B-) Ona C-) Şuna D-) Onlara Bunlara Şunlara Herkese Haa Buarada Aşkıto ne Demek Baldızzz
02-22-2007, Saat: 10:13 PM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu Bir Gizli Ankettir..Sadece MelisCanlar ve Aşkitolar Görebilirleryafs o bnim kankam sen beni yastıkta kocatsın yaptın hemn alla alla ne yastı ne mastığısaol genede allah sewdiğimle kocaatsın ama kankamlada olabiler yane:pdermişim....aşkitomda ne bilim aşkm iştesalla:p
02-22-2007, Saat: 11:26 PM <
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heryerde biraz sen varsın roCkÇı kıJj mJx alıstık beahaynn jnm sende heryerde biras sen warsınn mjx yafru |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi