$isttt noLuoo size...
janım kankam & ben...
|
02-24-2007, Saat: 12:32 PM <
ßu araDa rocker senn iLLa $ımartıLmaqhh faLann istiosunn gaLipaa peLin jnm sna noLduuu ben onu anLıyamaDım...iltifatt edilMesini istiosan meLiss süfersinisss....ßana ne kısım istediinle istediin gißy konu$ hemm a$qhımm falann demi$in ßide sonunda gös kırma smiliesleri koymu$sun yane..Siizde fasla alınqanLıqhh far ßenje.Neyse konu usatılıpta polemiqe girmeqh istemiOrum...
02-24-2007, Saat: 12:36 PM <
rockçı/kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayarlıyim kıslar hanginis istiosa ama sölemesi bnden heryerde manitası war ama hiç birini sefmio sade ve sade bni sefio aşkitomtşkler yorumlarınız için kıs zeynep veyatta özgem sana ayarlimm özgürün peşini bırKINdermişim......yok kısım ben napim heryerde sevgilisi varmış sıpsevdi :yikildim: onun peşini bıraktım sen rahat ol canım
02-24-2007, Saat: 12:39 PM <
yorum yapmayı unuttum çok güsel resimler çok tatlı çıkmışın
02-24-2007, Saat: 02:37 PM <
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende mi konuşamam melis hakkında kötü tehditmi ediyosun yoksa ii mi anlıyım:Shyr be demek istemişki sanada kimse laf söleyemes annadınmiley17:
02-24-2007, Saat: 02:40 PM <
ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßu araDa rocker senn iLLa $ımartıLmaqhh faLann istiosunn gaLipaa peLin jnm sna noLduuu ben onu anLıyamaDım...iltifatt edilMesini istiosan meLiss süfersinisss....ßana ne kısım istediinle istediin gißy konu$ hemm a$qhımm falann demi$in ßide sonunda gös kırma smiliesleri koymu$sun yane..Siizde fasla alınqanLıqhh far ßenje.Neyse konu usatılıpta polemiqe girmeqh istemiOrum...jnm şımartmakla ilgisi hiç yok ne alaka sen diosunki hem özgürle hemde buna aşkm diosun benim sinirlendiğğim şey bu ne demek istiosunki yannniiii........bende hiç sewmm kavgayı ama kawga isteyene açığız dimi pelojjj
02-24-2007, Saat: 02:42 PM <
ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yorum yapmayı unuttum çok güsel resimler çok tatlı çıkmışınaman özgem tşk ederim......jnms ister bırak ister bırakma...mjxxxx |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi