PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GÖRÜR SÖYLER SEVER İNŞALLAH
yüreğine sağlık
teşekkürler...
Görüyor... Söyler.... seviyor.....
Seninde okuyan gözlerine sağlık...
Ben teşekkür ederim......
Sevmez Misin?
|
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GÖRÜR SÖYLER SEVER İNŞALLAH Görüyor... Söyler.... seviyor..... Seninde okuyan gözlerine sağlık... Ben teşekkür ederim...... milagros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=eRCi]Anlatılcak çok şeyler olur bazen ama ne mümkün sıraya koyamazsın bazen isyan etmeye doğru giderken bakarsın mutluluk karşında işte benim mutluluğum da canım da aşkım da sevgilimde ruhum da herşeyim de karşımda Rica Ederim........ milagros..: : AMİNNNNNNNNN........: : kıvılcım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok begendim ercii...dewamını beklioruz Teşekkürler arkadaşım sağol......
Seni Ölümüne Sevdim ...
Fırtınasız sade bir hayatım vardı senden önce. Yaşıyormuydum,bilemem.sıradanlığın griliği içinde kaybolmuş insanlar arasında yaşamaya çalışıyordum.ölmeye hakkım yoktu,biliyordum. Sonra sen geldin.Normal değildi gelişin.Yakıp yıkarak,dünyamı altüst ederek geldin.davetsiz,ama özlenen bir misafir gibi.kasırgalar koptu yaprak kıpırdamayan dünyamda.oradan oraya savrulmaya başladım.içtiğim su gibi, yediğim ekmek gibi oldun.nefesim olup içime doldun.sesini duymadığım gün, boğulduğumu hissettim; artık can olmuştun.sonra delice aktın damarlarımda; kan oldun bana.ölüme eşdeğerdi sensizlik....... TEŞEKKÜRLER......... rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seni Ölümüne Sevdim ... “Sen yüreğim, özgürlüğüm Şiirlerim, rüzgarımsın... Yağmurunsun Gökkuşağım Sığınağım Hem inadım Hem isyanım Diğer yarım Sen Can’ımsın, Can’ım...” Ben teşekkür ederim......... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aşık mısın? Yar mısın?.... | PaPaTYa_PReNSeS | 1 | 376 |
04-11-2022, Saat: 12:27 PM Son Yorum: wildfang |
|
Benden Hiç Gitmeyebilir Misin? | ÇiLeK | 3 | 402 |
04-11-2022, Saat: 12:14 PM Son Yorum: wildfang |
|
Var MıSın MuTsuZLuğa Da AcıYa Da SevinCe | €BeRimSin | 5 | 537 |
04-09-2022, Saat: 08:03 PM Son Yorum: wildfang |