:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şikayetim warr..!!
Adminn Nerdesinnnnn!! Big Grin
hulleci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rose sana bişi dediğim yok zaten biliyorum görevini yapıyosun..
benim hesabım konuyu açanla anadın?
anladım osman konuyu açanada biz ne diyebiliriz açma mı diyecektik zamanında ..
Ara
DEsek ii oLurr..
ezgim benim yapabileceğim bişey yok bu konuda herkes özgürce konusunu açar ama sonradan silmelere bende karşıyım ...helede bu kadar uzun paylaşımları varsa aynı bölümde ...
Ara
Seni kutLuorm ama Adminde bir el atsa...Big Grin
Admin die yaLwardıım için Özür DiLerimm..
ama kabuL edersinki sehat abi 1 deil 2 deil 60 ın üzerinde açıp siLmiş..Sanki kasıtLı...
canım o zaten onu kasıtlı yapıyorr....üye olmuşş burda biçok insanla arkadaşlık yapmış insanın gittikten sonra bunu yapması çok ayıpp...
Ara
Arkadaşlar rose arkadaşımız gereken yerin sorumlusudur...Orda ki yanlışlıkları eksiklikleri her zaman güncelleyen gerekeni yapan kişidir...bence görevini çok iii bir şekilde yapıyor...sizin şikayetiniz konularınızın kaybolduğu aralada kaldığı yönünde...rose konulşarı her zaman inceliyor ve gereken konuları siliyor gereken konuları düzeltiyor gereken konularıda açıklama yaparak kilitliyor bununda yöntemi budur...o yüzden bikaç tane arkadaşın yapmış olduğu yanlışlıklardan dolayı kimseyi suçlamayın...bizler yöneticiler olarak sizlere en iyi bir şekilde formu hazırlıyoruz...sizlerinde bizlere yardımcı ve destek olmanız dışında birşey istemniyoruz....

SAYGILARIMLA....
Arkadaşlar rose arkadaşımız gereken yerin sorumlusudur...Orda ki yanlışlıkları eksiklikleri her zaman güncelleyen gerekeni yapan kişidir...bence görevini çok iii bir şekilde yapıyor...sizin şikayetiniz konularınızın kaybolduğu aralada kaldığı yönünde...rose konulşarı her zaman inceliyor ve gereken konuları siliyor gereken konuları düzeltiyor gereken konularıda açıklama yaparak kilitliyor bununda yöntemi budur...o yüzden bikaç tane arkadaşın yapmış olduğu yanlışlıklardan dolayı kimseyi suçlamayın...bizler yöneticiler olarak sizlere en iyi bir şekilde formu hazırlıyoruz...sizlerinde bizlere yardımcı ve destek olmanız dışında birşey istemniyoruz....

SAYGILARIMLA....
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar rose arkadaşımız gereken yerin sorumlusudur...Orda ki yanlışlıkları eksiklikleri her zaman güncelleyen gerekeni yapan kişidir...bence görevini çok iii bir şekilde yapıyor...sizin şikayetiniz konularınızın kaybolduğu aralada kaldığı yönünde...rose konulşarı her zaman inceliyor ve gereken konuları siliyor gereken konuları düzeltiyor gereken konularıda açıklama yaparak kilitliyor bununda yöntemi budur...o yüzden bikaç tane arkadaşın yapmış olduğu yanlışlıklardan dolayı kimseyi suçlamayın...bizler yöneticiler olarak sizlere en iyi bir şekilde formu hazırlıyoruz...sizlerinde bizlere yardımcı ve destek olmanız dışında birşey istemniyoruz....

SAYGILARIMLA....

arkadaşım sen konuyu anlamadın heralde başında dediğimis gibi moderatörü suçlamıyoruz istersen konuyu bi daha oku..
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  buda benım hem şikayetim hemde önerim lorient_19 4 1,310 04-14-2022, Saat: 06:30 AM
Son Yorum: wildfang
  Şikayetim var ciddi PrinceSs 9 1,455 04-10-2022, Saat: 03:04 PM
  şikayetim varrrrrrrrrr HAYLAZ 2 922 04-02-2022, Saat: 06:58 AM
  Şikayetim var .... Leader 1 1,298 01-26-2010, Saat: 07:37 PM
Son Yorum: sıla
  Şikayetim var _AL0n3_ 9 2,219 08-25-2009, Saat: 11:33 AM
Son Yorum: tugfan

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi