Arkadaşın konusu dağılmasın, msn de konuşuruz
Teşekkürederim arkadaşlar iltifatlarınız için tabe
Forumdakı En Yakısıklı Erkek Ve En GuZel kızımız kim?
|
Arkadaşın konusu dağılmasın, msn de konuşuruz
Pardon Konuyu dağıtmak istemem En güzel kızımız kim onu bilmem ama iç güzellik olarak en güzel kızımız rose Gül kankamın kuzisi... Buralardamısın ?
en yakışlıklı benim ..:
engüsel kızı ise papatya prenses ile kevser dir ...
bence en yakışıklı morci kardeşim en güselde tatlı bela....
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pardon Konuyu dağıtmak istemem En güzel kızımız kim onu bilmem ama iç güzellik olarak en güzel kızımız rose Gül kankamın kuzisi... Buralardamısın ?buralardayım teşekkür ederim canım o senin kendi güzelliğin .. yakışıklı dersek şimdi herkesin hakkını herkese vermek lazım..morci sensin sende şekersin ibo seni unutmam..kız olarak ta ben sultanla kevseri beğeniyorum...hemde çok severim ikisinide.. rockçı/kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız olarak cicikısah bebeğim seni görcekler asıl mcx en yakışıklı benim aşkım tabiiki €zBeRiMsİn... ayrıca(blue belial - faruk ve pusat41 ufuk) da çok yakışıklılar haklarını yememek lazım...
02-10-2007, Saat: 12:21 AM <
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ah bebeğim seni görcekler asıl mcxtşk bitanm.ama bn bu duygusuza yeni üye olduğum için kimsei tanımıorum kusura baqmaın arkadaşlar.onun için tanıdıklarımı söledim ve bn yakışıklı, çirkin,güsel ayırd edmem çünkü kimse çirkin diğildirmiley17: miley17:
02-10-2007, Saat: 12:41 AM <
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eved Bebeğim çok Haklisin Neyse Salla Caniminiçi...no prblmmiley16: miley16: sen iste herşei sallim kuzimiley16: miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Erkek Ve KadınLarın ArkadaşLığı.. | MaSaL | 0 | 383 |
08-27-2010, Saat: 03:44 PM Son Yorum: MaSaL |
|
arkadaşlar almanyada en güzel ülke seçiliyomuşş lütfen ülkemizi destekleyelimm | ѕαкℓı@мѕı@η | 12 | 916 |
12-08-2007, Saat: 10:07 AM Son Yorum: CaNaT |
|
Merhaba, tanışalım... Anneden bebeğine...( çok güzel ve anlamlı ) | CReATuRE | 2 | 863 |
06-19-2007, Saat: 07:59 PM Son Yorum: CaNaT |
|
En Guzel S?gnat?re K?m?n? | ZiBiDi_RoMeO | 11 | 1,088 |
02-18-2007, Saat: 03:21 PM Son Yorum: verruckt |
|
**** özlü Ve Güzel Sözler**** | 0 | 240 |
1 dakika önce Son Yorum: |