Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?
Bu cümleyi çok seviyorum yaaaaa
F?rt?na Fan Club ....!!!!
|
Firari Fırtına
08-19-2006, Saat: 05:08 PM <
Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?
Firari Fırtına
08-19-2006, Saat: 05:11 PM <
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.
Ve bu ...Bu cümleler anlamı büyük cümlelerdir ...
Firari Fırtına
08-19-2006, Saat: 05:15 PM <
Merve bu cümleleri iyi oku ki anlayasın tamammı cici ...
Bak bir tane daha geliyor ... Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.
Firari Fırtına
08-19-2006, Saat: 05:21 PM <
Şimdi çıkıyorum .... Ama bu gece sabaha kadar burdayım ve sizlerinde olmasını isterim ...Çünkü paylaşımların en kralları bu gece foruma yayınlayacağım şiirler hikayeler ve asliş gerçeklerle ilgilidir .
Kalın sağlıcakla şimdilik ... Fırtına esişi sona yaklaşıyor ..... Sevg ... F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Haks?zm?y?m Merve ci?im ...hakl?s?n,sonuna kadar
Firari Fırtına
08-19-2006, Saat: 05:27 PM <
Hayat i?te nas?l ya?arsan ya?a be dostum ....
Hayat i?te nas?l ya?arsan ya?a be g?l?m .... Hayat i?te nas?l ya?arsan ya?a be sevdi?im .... Hayat i?te nas?l ya?arsan ya?a be bebe?im .... Hayat i?te nas?l ya?arsan ya?a be can?m .... Hayat i?te nas?l ya?arsan ya?a be a?k?m .... Hayat i?te nas?l ya?arsan ya?a be ilk g?z a?r?m .... Hayat i?te nas?l ya?arsan ya?a be sevgilim ....
Fırtına esişi sona yaklaşıyor .....
bu ne demek oluo şimdi? bi açıklama bekliorum HEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
Firari Fırtına
08-19-2006, Saat: 05:31 PM <
Tükenişlerde varolmanın son adımları gibi
Varlığınla yokluğun arasındaki bir çizgi misali Görenle görmeyen gibi , Emanetciler yorulmaz hatta ölmez ama Yürek emekcileri sevgi adına herşeye Ama herşeye Katlanırlar .... Fırtına dan Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
» Samsunlular Fan Club « | ÐŽeşaren | 183 | 16,802 |
03-09-2014, Saat: 07:05 PM Son Yorum: PaSCHaM |
|
Fan Club Acmadan Önce Lütfen Okuyalım...! | MorciveT | 5 | 1,877 |
01-24-2010, Saat: 12:06 AM Son Yorum: aLy™ |
|
Duman Fan Club :) | AdAmIn1i | 63 | 6,648 |
02-04-2009, Saat: 11:02 PM Son Yorum: Primeval |