happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ben hayatımda bu kadar uyumlu çift görmedimm allah bozmasınn her daim birlikte olun inşallah
süperler süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
TŞKLER CANIM BNM
AMİN..........
Anket Başlığı: Sizce nasıllar? |
|||
SüprLerr Allah Mutlulukları bozmasın/Kıskananlar çatlasın | 16 | 80.00% | |
ßen ßu Kadar iğrenç bi çift görmedim (Dienler ne oluo bakam ) | 4 | 20.00% | |
Katılımcı sayısı: | 20 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
..SuLTan&SüLeYMaN AşKıNa..
|
04-06-2007, Saat: 08:54 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ben hayatımda bu kadar uyumlu çift görmedimm allah bozmasınn her daim birlikte olun inşallah TŞKLER CANIM BNM AMİN..........
Kiss buda sorumu Allah mutluluklarini daim etsin cok yakisiyoarlar birbirlerine cok tütütü masallah..(nazar degmesin)(amin)
IKinci slkkl keske hic koymasaydin ,cünkü ikis cok yakisiolar.. Kiskannanlarr catlasin(amin)D CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şüper olmuş kıs eline sağlık... Düşünmen yeter yaaa. cnaım kardeşim benim...SaoL abiJm...ALLAH mutLuLuğunusu bosmasın
04-07-2007, Saat: 12:57 PM <
MissBela Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kiss buda sorumu Allah mutluluklarini daim etsin cok yakisiyoarlar birbirlerine cok tütütü masallah..(nazar degmesin)(amin) TŞKLER TATLIM
EZGİCİM çok incesin her kez senin gibi olsa sultan valla tatlım (allah daim etsin )birlikteliginizi
04-13-2007, Saat: 05:47 PM <
guzel guzelll...Allah yürekden seven herkkesi bir ömür mutlu etsin ve ayırmasın..... &&& umrumda değil,isterse ölüm olsun sonunda.neye yararki ömür sne olmadan yanımda.....&&&
Alıntı:EZGİCİM çok incesin her kez senin gibi olsaTşkr ederim canım.. Herkesin içinde böyLeLik wardır..öNemLi olan içindeKini yansıtmak gam-ze-li-m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:&&& umrumda değil,isterse ölüm olsun sonunda.neye yararki ömür sne olmadan yanımda.....&&&Wallah kardeşim ne demek istediğini anlamadım Ama şunu anLadım... Alıntı:Allah yürekten seven herkkesi bir ömür boyu mutlu etsin ve ayırmasınTşkr ederimm... Onlar yürekten seviorLar emin olabilirsiniz... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|