arkadaşlar ben aranızda çok mutludum ama bu ayrılık lafları bazı arkadaşları tanımamama ragmen samimiyetle söyliyim üzüyo beni nedir bu ayrılıklar bilmemkiiiii.....
Anket Başlığı: Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ? |
|||
çok mutluyum | 1 | 4.76% | |
mutluyum | 1 | 4.76% | |
az mutluyum | 0 | 0% | |
çok mutsuzum | 5 | 23.81% | |
mutsuzum | 3 | 14.29% | |
normalim | 3 | 14.29% | |
ne bilem ya öyle böyleyim işte | 8 | 38.10% | |
Katılımcı sayısı: | 21 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?
|
şaka yaptım ezo şaka bak bende bagırayımmmmm seni sevdik gönül verdik şanlı galatasaray seni sevdik gönül verdik şanlı cimbomumuuummm.....
04-12-2007, Saat: 05:46 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OKADARDA DEMEDİK EN BÜYÜK FALAN DEÄžİL..... ama olsun yinede fenerdense bjktas dedin bu bile yeterliii...
nehircim sen bjk niin büyüklügünü kimseyle tartışmaaaaa moralini bozma okişşşş.........
goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar ben aranızda çok mutludum ama bu ayrılık lafları bazı arkadaşları tanımamama ragmen samimiyetle söyliyim üzüyo beni nedir bu ayrılıklar bilmemkiiiii.....CANIM OKUNUYA AÇIKLIK GETİRDİM ...KİMSE GİTMİYO ...ÜZÜLME YANİ SENDE KAL ARAMIZDA SAKIN GİTME goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şaka yaptım ezo şaka bak bende bagırayımmmmm seni sevdik gönül verdik şanlı galatasaray seni sevdik gönül verdik şanlı cimbomumuuummm.....TEŞEKKÜRLER ATİCİM .. ): goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nehircim sen bjk niin büyüklügünü kimseyle tartışmaaaaa moralini bozma okişşşş.........AMA BU DEFADA TEESÜF EDECEM :yikildim: :yikildim: Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama olsun yinede fenerdense bjktas dedin bu bile yeterliii...EVET CANIM FENERDENSE BEŞİKTAŞmiley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
heyy bisim okuL müdürüne fotoshop nasıl olmus bi baksanız :)qüsel mi kötü mü:) | yaraliyureq | 60 | 3,036 |
04-13-2022, Saat: 07:10 AM Son Yorum: wildfang |
|
Kımler Sevgilisinden Tokay yedi?Nasıl bişeydi?Hoşunuza gıttımı :)hehe | experiance | 19 | 1,001 |
04-11-2022, Saat: 03:42 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ajdar Nasil Sarki SÖylÜyo :)) | experiance | 6 | 725 |
04-10-2022, Saat: 02:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Tvde Kadın Programları nasıl? | PrinceSs | 6 | 474 |
04-09-2022, Saat: 10:37 PM Son Yorum: wildfang |
|
Duygusuz.Com adresini nasıl keşfettiniz??? | PeriKIZI35 | 2 | 416 |
04-09-2022, Saat: 01:51 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi