hııııııhhhhh
Anket Başlığı: Sizce nasıllar? |
|||
SüprLerr Allah Mutlulukları bozmasın/Kıskananlar çatlasın | 16 | 80.00% | |
ßen ßu Kadar iğrenç bi çift görmedim (Dienler ne oluo bakam ) | 4 | 20.00% | |
Katılımcı sayısı: | 20 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
..SuLTan&SüLeYMaN AşKıNa..
|
04-14-2007, Saat: 07:07 PM <
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gercekten süpersiniz ya birbirinizede cok ama cok yakisiyorsunuz..allahim mutlulugunuzu hic birzaman bozmasin..sizi daima nazarlardan korusun..kiskananlarda catlasinn.. saolasın canım bnm aminnn çatlasın bajummm
04-14-2007, Saat: 07:09 PM <
Herkes amin demiş ne güzel
Arkadaşlar hayır duvalarınızı bekliyoruz O değilde herkesin yorumu çok güzel tşkler....
04-14-2007, Saat: 07:11 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya şimdi böyle bir güzelliğe çirkin diyacek adamın aklından şüphe ederim ..saolasın canım bnm evettt yafuu ne yapakk cekemeyenlerrrde olcak tabe demii CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herkes amin demiş ne güzelBenim sayemdemiley16: miley16: :yikildim: :yikildim: :yikildim: >As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saolasın canım bnmo çekemeyenlerin ...........bibbbbbbbbbb:yikildim: :yikildim: tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:WaLLa süper KıSkananLar çaTLasınçatırdasın çat çat:yikildim: ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o çekemeyenlerin ...........bibbbbbbbbbb:yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi